Alge­me­ne
vragen

Wat kost een graffiti workshop?

De kostprijs van een publieke graffiti workshop bedraagt steeds €35 per persoon. De kostprijs van een privé graffiti workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers per workshop. Wij voorzien steeds 1 begeleider per 10 personen om de kwaliteit van onze workshops optimaal te houden en dit heeft invloed op de prijs. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze workshoppagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

Wat is het verschil tussen publieke en private workshops?

Een publieke workshop vindt plaats in één van de legale graffiti zones in Gent op een vast bepaalde datum. Iedereen kan zich inschrijven vanaf 10 jaar en de workshop wordt georganiseerd met een groep van maximum 10 personen. Bij een private workshop kiest men zelf de grote van de groep (conform de corona-maatregelen), de datum en de locatie waar het plaatsvindt. Dit kan in één van de legale graffiti zones in Gent, op locatie bij jullie thuis, op de speelplaats van jullie school of dichtbij jullie kantoor.

Wat kost een street art tour?

De kostprijs van een publieke street art tour is afhankelijk van welke formule u kiest en de leeftijd van de deelnemer. De Tour Illegal en The Wallin’ Tour kosten beide €18 per persoon (<6 jaar = gratis, 6-12 = €12), de Road To Master €30 (<6 jaar = gratis, 6-12 jaar = €24) en de Ring Ring Tour €35 (vanaf 12 jaar). De kostprijs van een privé tour is afhankelijk van het aantal deelnemers per tour. Bij grote groepen zal de prijs per deelnemer lager liggen als bij kleine groepen. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze tourpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

Wat is het verschil tussen publieke en private tours?

Een publieke tour vindt plaats op een vaste datum, is toegankelijk voor iedereen en wordt door de corona-maatregelen georganiseerd met een groep van maximum 10 personen. De verschillende formules worden ingepland op bepaalde data doorheen het jaar. Op deze manier kan u genieten van alle tours zonder een grote groep te moeten samenstellen. Bij private tours kiest u zelf de grote van de groep (conform de corona-maatregelen), de datum en welke tour jullie willen volgen.

Hoeveel kost een muurschildering?

De kostprijs van een muurschildering is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaald de artiest waarmee we werken, uw concept, de nood aan een grondlaag vooraf en de grote van uw muur grotendeels hoeveel u zal betalen per m². Indien we beschikken over voldoende informatie maken wij een accurate richtprijs op voor u.

Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze mural pagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

Heb ik een vergunning nodig voor een muurschildering? Wat is de wetgeving hieromtrent?

Voor een muurschildering op uw eigen huis heeft u geen specifieke vergunning nodig indien het niet gaat over een beschermd gebouw, reclame, politieke uitingen of uw voorgevel. Is de muur niet van u of is het een gedeelde muur met buren? Dan moeten wij eerst toestemming ontvangen van alle betrokken partijen vooraleer we de uitvoering in gang zetten.

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project

Onze klan­ten
& partners

Reviews

Road To Master

Hilde V.

Het was een verrassend leuke ervaring. Verrijkend ook, zowel de uitleg van de wandeling als de grafitti workshop achteraf. Ons derde oog is effectief geactiveerd :-)