Een over­zicht
van artiesten.

Smok streetart graffiti artiest5Smok
België
Loves streetart graffiti artiestLoves
België
Xuas streetart graffiti artiest4Xuas
België
Nina Valkhoff streetart graffiti artiest1Nina Valkhoff
Nederland
Laad alle
Laden
12 van de 41 getoond

Word deel van ons
Arties­ten team!

Bent u een gedreven artiest met een passie voor graffiti en street art? Op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te groeien en uit te breken in het binnen- en buitenland? Stuur uw portfolio en motivatie door via volgend formulier en wie weet sta jij binnenkort tussen ons artiesten rooster!

Upload uw portfolio in PDF
Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Header kitsune jolene

Reviews

GUM - Mural ROA

Marjan D.

De ondersteuning van Wallin zorgde ervoor dat we ons met ROA en het GUM-team op het artistieke, creatieve proces konden focussen. Wallin nam al het logistiek-technische en coördinatie in handen, vóór, tijdens en na de ontwikkeling van het indrukwekkende meesterwerk op de GUM-gevel. Die ondersteuning en expertise is belangrijk bij zo’n project en het creëerde voor de kunstenaar en ons team een free space die noodzakelijk was voor het creatieve proces.

Spiderman Cave - Mural

Kwinte B.

Wallin' voldeed aan al mijn verwachtingen. Het bestaat uit een sterk team met een enorme drive en passie voor kunst zonder dat dit ten koste gaat van de praktische zaken (administratie, communicatie en coördinatie). Zowel Wallin' als de kunstenaar gingen in op mijn idee met een prachtig kunstwerk als resultaat. Ga zo door met het goede werk.