Hoe het is
Gestart

Wallin’ startte in 2015 als organisatie waar het creëren van kansen voor artiesten en de opwaardering van het straatbeeld ons doel was. Deze doelstellingen zijn behouden doorheen de jaren en uitgegroeid tot een specialisatie in muurschilderingen en projecten waar graffiti en street art centraal staan. In samenwerking met lokale, nationale en internationale artiesten/partners brengen we deze projecten tot leven.

Vandaag de dag bestaat ons team uit vijf gedreven personen met eenzelfde gemeenschappelijke passie voor street art en graffiti. Samen realiseren ze creatieve concepten waar de toegevoegde waarde van deze kunstvorm wordt benadrukt. Een complementair team die doorheen de jaren elk zijn kwaliteiten ontwikkeld heeft en ervoor zorgt dat elk project tot in de puntjes wordt uitgewerkt!

Indien u vragen heeft, stel gerust. Wallin’ werkt graag samen met jullie aan een kleurrijke toekomst.

Wat zijn onze
Waarden!

Creativiteit

Creativiteit

Gedreven door hetgeen we doen gaan we steeds tot het uiterste om ieder project tot in de puntjes uit te werken. Met dit creatief team is geen uitdaging te groot! “Uw muur, ons canvas”
Transparantie

Transparantie

Transparantie naar u, artiesten en partners maakt voor ons de samenwerking compleet. Van het financieel aspect tot de uitvoering, onze wegen scheiden elkaar zo steeds met een goed gevoel.
Kwaliteit

Kwaliteit

We streven steeds naar de ideale visualisatie van gekregen wensen. Dit aan de hand van een luisterend oor, een professionele aanpak en samenwerking met getalenteerde artiesten.

ONS TEAM!

Rick Molyneux

In 2012 startte Rick met Graffiti en wat begon als uitlaatklep werd het fundament van zoveel meer. Gebeten door de kracht van het verhaal ontwikkelde deze met Wallin’ tal van creatieve projecten. Artiesten helpen creëren en de wereld ondertussen mooier maker. Rick is woordvoerder, gids, workshop-begeleider en verantwoordelijk voor projecten op maat.

Jona Vanhelsuwé

Als Event-en Projectmanager rolde Jona in de Street Art wereld door Rick zijn passieproject Wallin’. Al snel groeide de liefde voor deze wereld en was het duidelijk dat hij zijn krachten zou bundelen met Rick om de visie van Wallin’ te realiseren. Jona is verantwoordelijk voor alle workshops, tours, evenementen, administratie en financiën van Wallin’.

Mignon Dierickx

Gebeten door de streetartmicrobe vervoegde Mignon in 2021 het Wallin’ team. Als polyvalent talent staat ze naast het administratieve en het commerciële luik, ook in voor meertalige streetart tours en het algemeen sfeerbeheer op kantoor. Gedreven om Wallin’ en Gent als streetart stad te promoten, is ze het aanspreekpunt voor zowel particuliere als bedrijfsgerelateerde muurschilderprojecten.

Pieter Verbeke

Pieter zal je vooral tegenkomen in het educatieve luik van Wallin'. Het begeleiden van workshops en tours, maar ook de voorbereiding van workshop murals zijn zijn taken. Daarnaast is hij ook actief als street art artiest binnen Wallin' voor de uitvoering van murals en designs. Een creatief persoon met een jarenlange passie voor street art en graffiti.

JOIN US!

Rick Molyneux Wallin'
Jona Vanhelsuwé Wallin'
Untitled 2 copy
Untitled 3 copy

Onze klan­ten
& partners