Waar­om meer kunst
in het straat­beeld goed is!

Street art is meer dan gewoon kunst. Het is een medium om verhalen te vertellen, uw omgeving op te waarderen, mensen samen te brengen, te communiceren op een originele manier of gewoonweg nieuw leven te blazen in een saaie witte muur. De mogelijkheden om graffiti te gebruiken zijn oneindig!

Heb je een project, muur of evenement waar een creatieve invalshoek het verschil kan maken? Street art en graffiti bieden de mogelijkheid om op creatieve manier uw idee in beeld te brengen. Wij hebben alvast de vier voornaamste redenen opgelijst en in beeld gebracht voor u. Interesse om zelf een project op te starten? Contacteer ons vandaag nog!

Eye­cat­cher

Iedereen wil een goede eerste indruk maken bij zijn publiek. Een eyecatcher is dan ook dé manier om aandacht te trekken. Zowel binnen als buiten is het bewezen dat een eyecatcher ervoor zorgt dat het bezoek aan jouw bedrijf voor een lange tijd blijft plakken. Vertel samen met ons uw verhaal aan de buitenwereld en zorg voor meer awareness en exposure bij uw doelgroep!

Mar­ke­ting

Van promotiecampagnes tot productlancering, branding en advertenties. Street art wordt al langer dan vandaag gebruikt als marketingtool. De mogelijkheden hier zijn oneindig, maar de toepassing is niet altijd evident. Een balans vinden tussen kunst en reclame is niet altijd even gemakkelijk. Daarom staat Wallin’ klaar om samen met jullie een marketingcampagne op te starten die perfect in balans is!

Sto­ry­tel­ling

Met street art kan je een verhaal naar buiten brengen dat op een imposante en langdurige manier gecommuniceerd wordt. Denk aan een historisch verhaal van jouw stad, de visie van uw school of een toekomstbeeld dat jij wil schetsen én tonen aan de buitenwereld. De betekenis achter elk kunstwerk zorgt voor een meerwaarde binnen elke context en wij zoeken samen met u naar een uniek verhaal!

Opwaar­de­ring van 
de omgeving

Elk oppervlak kan gebruikt worden voor een meerwaarde te creëren met kunst. Van een zijgevel, tot een woonkamer, garage of zelfs bepaalde infrastructuur op straat. We streven er naar om een aangename omgeving te creëren voor alle personen die daar baat bij hebben. Door ons te verdiepen in de omgeving en nauw in dialoog te treden met de kunstenaar bekomen we steeds een mooi eindresultaat.

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project

Onze laat­ste
murals.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nuno viegas project godmine regio nieuw gent

Gold­mi­ne Fes­ti­val 2021

Afgelopen jaar kwamen nationale en internationale artiesten Nuno Viegas, Nina Valkhoff, A Squid Called Sebastian, Lobster Robin, Simian Switch en Kitsune Jolene langs in de wijk voor hun stempel achter te laten. Het project werd voor de eerste maal afgesloten met een festival vol muziek, workshops en allerhande randanimatie om zo bezoekers buiten Nieuw Gent naar deze nieuwe hotspot te trekken.

Street art graffiti muurschildering mural artiest jellyfish patrick croes lipton circle park brussel6

Ope­ning Cir­cle Park

Circle Park in Brussel opende in de zomer van 2021 voor het eerst zijn nieuw paddel park. Vergezeld van een beach-volleyball terrein kunnen mensen zich nu doorheen het jaar op het strand gaan wanen. Om de site van datgene extra te voorzien gingen wij samen met het bureau Wigwam Collective aan de slag om het zomerse gevoel in een muurschildering vast te leggen.

Street art graffiti muurschildering mural artiest kitsune jolene eefje de visser sony music regio gent

Eef­je De Vis­ser: Storm” sin­gle release

Voor de release van Eefje De Visser haar nieuwe single Storm' waren Sony Music Belgium en Spotify op zoek naar een creatieve recreatie van de cover. Samen met Gentse artieste Kitsune Jolene gingen we aan de slag in de Aziëstraat en creëerde we deze prachtige mural als promostunt!

Street art graffiti muurschildering mural artiest a squid called sebastian brug regio moeskroen3

Rou­te de la Lai­ne Moeskroen

Op vraag van Stad Moeskroen gingen we met artiest A Squid Called Sebastian aan de slag om een ode te doen aan de wol nijverheid waar de streek destijds bekend om stond. Terwijl de industrie er ondertussen vertrokken is, brachten we het verhaal van het proces rond de verwerking van de wol groots in beeld.

Street art graffiti muurschildering mural artiest steppe letterknecht project luc de vos radio willy regio lokeren gent8

Luc De Vos — Nie­mand gaat verloren”

Het debuutalbum van Gorki, waar de klassieker Mia op staat, werd 30 jaar. Om dit te vieren staken radio Willy en Wallin' de koppen bij elkaar om Luc op een unieke manier te eren. Artiesten Steppe en Letterknecht zorgde voor een prachtige muurschildering en vereeuwigen hem in hartje Gent.

Street art graffiti collectief colectivo liquado muurschildering Goldmine 2022 6

Gold­mi­ne 2022

In 2022 kwamen artiesten Carolina Favale, Colectivo Liquado, GOMAD, Luogo Comune and Toon Van Ishoven langs voor hun stempel achter laten in de wijk. We realiseerde tijdens deze editie eveneens de grootste muurschildering van Gent met het Uruguayaans duo Colectivo Licuado!