Waar­om meer kunst
in het straat­beeld goed is!

Street art is meer dan gewoon kunst. Het is een medium om verhalen te vertellen, uw omgeving op te waarderen, mensen samen te brengen, te communiceren op een originele manier of gewoonweg nieuw leven te blazen in een saaie witte muur. De mogelijkheden om graffiti te gebruiken zijn oneindig!

Heb je een project, muur of evenement waar een creatieve invalshoek het verschil kan maken? Street art en graffiti bieden de mogelijkheid om op creatieve manier uw idee in beeld te brengen. Wij hebben alvast de vier voornaamste redenen opgelijst en in beeld gebracht voor u. Interesse om zelf een project op te starten? Contacteer ons vandaag nog!

Eye­cat­cher

Iedereen wil een goede eerste indruk maken bij zijn publiek. Een eyecatcher is dan ook dé manier om aandacht te trekken. Zowel binnen als buiten is het bewezen dat een eyecatcher ervoor zorgt dat het bezoek aan jouw bedrijf voor een lange tijd blijft plakken. Vertel samen met ons uw verhaal aan de buitenwereld en zorg voor meer awareness en exposure bij uw doelgroep!

Mar­ke­ting

Van promotiecampagnes tot productlancering, branding en advertenties. Street art wordt al langer dan vandaag gebruikt als marketingtool. De mogelijkheden hier zijn oneindig, maar de toepassing is niet altijd evident. Een balans vinden tussen kunst en reclame is niet altijd even gemakkelijk. Daarom staat Wallin’ klaar om samen met jullie een marketingcampagne op te starten die perfect in balans is!

Sto­ry­tel­ling

Met street art kan je een verhaal naar buiten brengen dat op een imposante en langdurige manier gecommuniceerd wordt. Denk aan een historisch verhaal van jouw stad, de visie van uw school of een toekomstbeeld dat jij wil schetsen én tonen aan de buitenwereld. De betekenis achter elk kunstwerk zorgt voor een meerwaarde binnen elke context en wij zoeken samen met u naar een uniek verhaal!

Opwaar­de­ring van 
de omgeving

Elk oppervlak kan gebruikt worden voor een meerwaarde te creëren met kunst. Van een zijgevel, tot een woonkamer, garage of zelfs bepaalde infrastructuur op straat. We streven er naar om een aangename omgeving te creëren voor alle personen die daar baat bij hebben. Door ons te verdiepen in de omgeving en nauw in dialoog te treden met de kunstenaar bekomen we steeds een mooi eindresultaat.

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project

Onze laat­ste
murals.

Street art graffiti grondschildering mural artiest rest stad gent24

Grond­schil­de­ring Karel Rymhofplein

Jeugddienst Gent was op zoek naar een kunstenaar om een grondschildering te plaatsen op het Karel Rymhofplein. Met dit kleurrijk en speels kunstwerk wouden ze de overlastproblematiek tegengaan en de bespeelbaarheid voor kinderen verhogen. Artiest Resto ging aan de slag en creëerde de grootste grondschildering ooit in Gent!

Street art graffiti mural muurschildering disney start regio gent artiest toonvanishoven deadpool1 2021 04 11 110621

Dis­ney+ Star

Na een eerste geslaagde samenwerking keken we om samen met Disney de uitbreiding van het Disney+ aanbod aan te kondigen. Hiervoor maakten we vier street art werken in samenwerking met de artiesten Toon Van Ishoven, Cee Pil en Matthew May.

Street art graffiti muurschildering mural roa gum museum regio gent

GUM ROA

Sinds de start van Wallin’ was het samenwerken met lokale legende ROA iets dat altijd hoog op onze wenslijst heeft gestaan. Met de komst van het GUM museum, kon dit er eindelijk van gestreept worden. Na jaren van reizen, ontdekkingen en het achterlaten van een spoor doorheen de wereld, vond de verfkwast van de ROA zijn weg terug naar huis.

Street art graffiti mural muurschildering ladouceurdelamiclette wellness regio elzelles artist maris bonzai

La Dou­ceur de la Miclette

Voor de final touches van het wellness centrum ‘La Douceur De La Miclette’ waren uitbaters Cindy en Sven op zoek naar een creatieve invulling van hun buitengedeelte, een echte eyecatcher. Artiest Thomas Maris liet zich inspireren door het Oosters thema dat nu doorheen de site te vinden is.

Street art graffiti muurschildering mural spiderman artiest nigel leirens

Spi­der-Man cave

Met een kindje dat net geboren was en een stad die moet worden beschermd kan een man wel wat rust, en wat hulp gebruiken! Artiest Nigel Leirens ging zo aan de slag om van deze man-cave een Spider-Man cave te maken.

Street art graffiti muurschildering mural kitsune jolene regio gent

Leef­baar­heids­cam­pag­ne

De Sint-Pieters Nieuwstraat is een zeer drukke straat waar men soms vergeet dat er veel mensen wonen. De nachtelijke passage van sommige studenten verstoord meer dan geregeld de lokale nachtrust. Daarom vroeg Stad Gent ons om de straat te voorzien van 5 prachtige kunstwerken. Op deze manier wouden ze meer het karakter van een woonstraat creëren.