EDF Lumi­nus
In detail

Op de muur van een hoogspanningscabine van EDF Luminus brachten wij in samenwerking met de artiesten Klaas Van Der Linden en Matthew Dawn een reeks schilderingen aan. Met het project wouden we met Wallin' de kloof tussen het sociale en het industriële verkleinen. Of op zijn minst aangenamer maken voor het oog. EDF Luminus stond dan ook zeer open voor het idee om hun bijdrage aan de buurt te leveren en hun verhaal te vertellen aan de hand van kunst.

De artiest Klaas Van der Linden wou oog werpen op de kracht van energie, en de schoonheid ervan. Enerzijds de properheid waarin deze kan komen, en anderzijds de esthetische meerwaarde die deze met zich mee kan brengen. Zo schilderde hij een gigantisch eiland met een grote lichtbron die pulseert vanuit zijn bos. We kunnen enkel speculeren waar deze bron energie precies vandaan zou komen. Artiest Matthew Dawn wou met zijn werk het statisch gebouw van een gezicht en emotie voorzien. Zo bracht hij het fenomeen van de liefde, en het vergaan ervan in beeld.

Kan uw bedrijf een betere connectie met zijn omgeving gebruiken? Een echte eyecatcher langs buitenaf? Of willen jullie het verhaal op een originele manier communiceren naar de buitenwereld? Neem dan gerust contact op met ons en Wallin’ kijkt samen met jullie hoe kunst kan bijdrage aan uw bedrijf!

Technische info

Medium: Spuitbus en borstel
Formaat: 250m²
Zichtbaarheid: Publiek
Street art graffiti muurchildering mural artiest matthew dawn edf luminus regio gent
Street art graffiti muurchildering mural artiest klaas van der linden edf luminus regio gent

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.