Stuur ons
Jouw bericht

Heb je een vraag in verband met één van onze projecten, evenementen, workshops of tours? Of wil je zelf een project opstarten, muur laten schilderen of advies over een bepaald onderwerp? Shoot! Vraag maar raak, wij staan voor je klaar!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project

Onze klan­ten
& partners

Reviews

GUM - Mural ROA

Marjan D.

De ondersteuning van Wallin zorgde ervoor dat we ons met ROA en het GUM-team op het artistieke, creatieve proces konden focussen. Wallin nam al het logistiek-technische en coördinatie in handen, vóór, tijdens en na de ontwikkeling van het indrukwekkende meesterwerk op de GUM-gevel. Die ondersteuning en expertise is belangrijk bij zo’n project en het creëerde voor de kunstenaar en ons team een free space die noodzakelijk was voor het creatieve proces.

Spiderman Cave - Mural

Kwinte B.

Wallin' voldeed aan al mijn verwachtingen. Het bestaat uit een sterk team met een enorme drive en passie voor kunst zonder dat dit ten koste gaat van de praktische zaken (administratie, communicatie en coördinatie). Zowel Wallin' als de kunstenaar gingen in op mijn idee met een prachtig kunstwerk als resultaat. Ga zo door met het goede werk.

Graffiti workshop

Mieke D.

We gingen snel aan de slag in een prachtige omgeving met direct resultaat onder goede begeleiding!

Graffiti workshop

Tijs F.

Was een leuke ervaring. Mijn gezin en ik hebben ons goed geamuseerd. Ik denk dat wanneer dit dichter in de buurt van Mol zou zijn, ons kinderen zeker zouden willen inschrijven. Zelfs voor meerdaagse opleidingen (Momenteel is het een beetje ver om verschillende dagen na mekaar te doen).

Road To Master

Hilde V.

Het was een verrassend leuke ervaring. Verrijkend ook, zowel de uitleg van de wandeling als de grafitti workshop achteraf. Ons derde oog is effectief geactiveerd :-)

Road To Master - Klasuitstap

Laurence V.

Een zeer leuke en interessante activiteit voor de leerlingen. Zowel de leerkracht als de leerlingen leren de stad bekijken vanuit een ander gezichtspunt.

Road To Master - Klasuitstap

Hanne C.

De wandeling was actief, leerrijk en gaf de kinderen en de leerkrachten een andere kijk op de stad. Bij de workshop waren de leerlingen zeer enthousiast. Super dat ze zelf mochten experimenteren.

Road To Master - Klasuitstap

Jane B.

Ik volgde met mijn leerlingen de rondtour en workshop. Op een heel spontane manier maakten we kennis met alle aspecten van grafitti in het straatbeeld. Een unieke blik op deze kunstvorm die de leerlingen sterk kon boeien! De workshop in hét grafittistraatje zorgde voor een totaalbeleving voor de kinderen die blijft hangen. "Juf, dit wil nog eens doen.". Een must-do waar nog lang wordt over nagepraat.

The Wallin' Tour

Britt C.

Top tour! Toffe namiddag, alternatieve manier om de stad te leren kennen! Heel leuk om meer inzicht te krijgen in de street art van de stad. Wie de artiesten zijn, welke betekenis achter het werk zit, hoe het tot stand komt en hoe de scene in elkaar zit.