North Sea Port
In detail

North Sea Port (Gentse Haven) voorziet voortaan in walstroom voor binnenvaartschepen, in Gent én Terneuzen. Binnenschepen kunnen nu hun dieselmotor afleggen en elektriciteit aftappen aan wal.

Een primeur voor Gent, die op aanvraag van North Sea Port werd omgezet in een zeer uitzonderlijke muurschildering van topartiest Matthew Dawn. Het spreekwoord door weer en wind is volgens ons nog nooit zo toepasselijk geweest als deze opdracht in de haven. Stevige rukwinden en nattigheid doorheen het proces werden getrotseerd door ons team. Ook de nodige creativiteit om net boven het water te schilderen was hiervoor nodig. Gelukkig is ons team logistiek vaardig genoeg om elke uitdaging te doorstaan!

Het project leverde niet enkel een prachtig uitzicht op voor de schepen, maar een uitstekende invalshoek om dit nieuws naar de buitenwereld te communiceren. Tijdens de onthulling van de nieuwe kasten was de pers talrijk aanwezig en keek men vol verbazing naar de extra toevoeging en blikvanger in de haven.

Heeft u ook een project waar u op zoek bent naar een extra meerwaarde? Wij kijken graag samen met u op welke creatieve manier jullie verhaal kan omgezet worden tot een waar kunstwerk.

Technische info

Medium: Borstel
Formaat: 49m²
Zichtbaarheid: Publiek
Street art graffiti muurschildering mural artist matthew dawn north sea port haven regio gent
Street art graffiti muurschildering mural artist matthew dawn north sea port haven regio gent4
Street art graffiti muurschildering mural artist matthew dawn north sea port haven regio gent3
Street art graffiti muurschildering mural artist matthew dawn north sea port haven regio gent5
Oplaadkast groene stroom north sea port haven gent
Street art graffiti muurschildering mural artist matthew dawn north sea port haven regio gent2
Street art graffiti muurschildering mural artist matthew dawn north sea port haven regio gent1
Street art graffiti muurschildering mural artist matthew dawn north sea port haven regio gent vlag5

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.