Tours

Wat kost een street art tour?

De kostprijs van een publieke street art tour is afhankelijk van welke formule u kiest en de leeftijd van de deelnemer. De Tour Illegal en The Wallin’ Tour kosten beide €18 per persoon (<6 jaar = gratis, 6-12 = €12), de Road To Master €30 (<6 jaar = gratis, 6-12 jaar = €24) en de Ring Ring Tour €35 (vanaf 12 jaar). De kostprijs van een privé tour is afhankelijk van het aantal deelnemers per tour. Bij grote groepen zal de prijs per deelnemer lager liggen als bij kleine groepen. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze tourpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

Waar worden er street art tours georganiseerd?

De street art tours worden allemaal in Gent georganiseerd. Onze routes vinden vooral plaats binnen het stadscentrum, enkel met de Ring Ring tour gaan we buiten de ring van Gent met de fiets.

Hoe lang duurt een street art tour?

De duur van de tour is afhankelijk per formule. De TOUR Illegal en The Wallin’ Tour duren beiden 2 uur, de Road To Master en de Ring Ring Tour duren 3 uur. Indien u dit wenst kan er gekeken worden voor een op maat gemaakte tour die de verschillende formules combineert.

Wat is het verschil tussen publieke en private tours?

Een publieke tour vindt plaats op een vaste datum, is toegankelijk voor iedereen en wordt door de corona-maatregelen georganiseerd met een groep van maximum 10 personen. De verschillende formules worden ingepland op bepaalde data doorheen het jaar. Op deze manier kan u genieten van alle tours zonder een grote groep te moeten samenstellen. Bij private tours kiest u zelf de grote van de groep (conform de corona-maatregelen), de datum en welke tour jullie willen volgen.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een street art tour?

Op de tourpagina kan u zich inschrijven voor één van onze aangeboden tours. Via de kalender kan u gemakkelijk kiezen welke datum het best past voor u. Klik even op de tour die uw voorkeur draagt, daarna kan u zich inschrijven via het formulier. Wilt u een privé tour boeken of een vrijblijvende prijsberekening? Vul dan het formulier onderaan de tourpagina in.

Kan ik zelf een tourbegeleider worden?

Dat kan zeker! Stuur ons een berichtje via de contactpagina met uw motivatie en ervaring binnen de sector. Wie weet vervoeg jij binnenkort ons team van tourbegeleiders!

In welke talen geven jullie tours?

Onze publieke tours zijn enkel te volgen in het Nederlands. Een privé workshop kan geboekt worden in het Nederlands, Engels of Frans.

Wat is het maximaal aantal per groep?

Bij publieke tours ligt het maximaal aantal per groep steeds op 10 personen door de huidige corona maatregelen. Indien u een privé tour boekt kan u geheel zelf kiezen hoe groot de groep is (conform de corona-maatregelen). Wanneer er meer dan 15 personen in de groep zitten, splitsen we jullie op aan de hand van een extra begeleider. Naargelang de situatie kunnen we hier flexibel in zijn.

Vanaf welke leeftijd kunnen we deelnemen aan een tour?

Er staat geen minimum of maximum leeftijd op het deelnemen aan de tours. Indien u niet meer goed te been bent raden we aan om de TOUR Illegal te volgen omwille van de route en het aantal kilometers.

Wat is het verschil tussen de 4 verschillende tours?

Het verschil van de tours ligt vooral op geografisch vlak, wat automatisch verbonden is aan de inhoud die u te zien krijgt tijdens de route.

Bij de TOUR Illegal wandelen we door het stadscentrum van Gent en krijgt u vooral illegale graffiti te zien met een kleine selectie van grote muurschilderingen. De Road To Master volgt dezelfde route als de TOUR Illegal, maar hier sluiten we af met een graffiti workshop in het Graffitistraatje.

Tijdens The Wallin’ Tour treden we iets meer buiten het stadcentrum en krijgt u een gezonde mix van illegale graffiti en grootse muurschilderingen.

Met de Ring Ring tour gaan we weg uit het centrum om de ring rond Gent te verkennen met de fiets. Hier komen vooral grote muurschilderingen aan bod en geven we een kleine spuitbus sessie in een legale graffiti zone.

Met je team een 
pri­vé tour volgen?

Past geen van onze publieke tours voor u? Of wil je gewoonweg een tour boeken enkel voor u en uw team, vrienden of familie alleen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor één van onze tours en wij kijken zo snel mogelijk om de tour in te plannen!

-6 jaar
6-12 jaar
+12 jaar
Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Wallin street art tour gent

Onze klan­ten
& partners