IBIS Bud­get Hotel
In detail

In 2019 opende de Ibis Budget Gent Dampoort zijn deuren aan de Koopvaardijlaan te Gent.

Met zijn ligging net buiten het centrum en dicht bij station Gent-Dampoort is het ideaal gelegen voor zijn reizende gasten. De eigenaars ergerde zich echter aan één probleem, namelijk als gasten s ’ochtends beneden kwamen om van hun ontbijt te genieten moesten ze uitkijken op een muur die hun eetlust niet ten goede kwam.

Zo gingen de zaakvoerders op zoek naar een gepast alternatief hiervoor: een mooie muurschildering.

Samen met hun gingen we op zoek naar de juiste artiest om hun beeld van rust en elegantie tot stand te brengen. De Portugese artiest HUARIU stond al even op ons verlanglijstje en hij paste perfect bij de wensen van hun concept. Met zijn grafische stijl in het zwart-wit tackelde hij de muur en onstond ‘Patior’, wat verwijst naar de weg die wij intern afleggen om rust te vinden. Een rust die hier in IBIS Budget alsmede kan worden gevonden.

Heeft uw bedrijf of hotel ook een grauwe saaie muur die de productiviteit van uw personeel of de rust van uw cliënteel verstoord? Wallin’ kijkt graag samen met u hoe we dit probleem kunnen omtoveren in een positief verhaal.

Technische info

Medium: Spuitbus
Formaat: 60m²
Zichtbaarheid: Publiek
Street art graffiti mural artist huariu ibis budget hotel region ghent
Street art graffiti mural artiest huariu ibis budget hotel regio gent7
Street art graffiti mural artiest huariu ibis budget hotel regio gent5 jpg
Street art graffiti mural artiest huariu ibis budget hotel regio gent4
Street art graffiti mural artiest huariu ibis budget hotel regio gent2
Street art graffiti mural artiest huariu ibis budget hotel regio gent1

Over de
Artiest

Huariu (PT)

Huariu ontpopte zich in 2014 als straatkunstenaar en begon zich te richten op zijn werk, waarbij hij alleen zwart-wit en verschillende combinaties van rechte lijnen en vormen gebruikt om abstracte en figuratieve ontwerpen te maken Hij schildert vooral portretten waarbij alle schakeringen ontstaan door verschillende combinaties van horizontale en diagonale lijnen. Hij waagt zich ook graag aan schilderijen van het bovenlichaam en het onderlichaam, waarbij enige emotie wordt overgebracht door de houding van het lichaam. Huariu werkt vooral op doeken en muurschilderingen met spuit- en acrylverf.

Huariu streetart graffiti artiest11