Bier­stal­brug Lovendegem
In detail

Op aanvraag van het Vinderhoutepeleton, werd in samenwerking met de gemeente van Lovendegem en met toestemming van Waterwegen en Zeekanaal NV deze muurschildering tot stand gebracht van Cee Pil. Het kunstwerk is een artistieke interpretatie van de vele sportieve en recreatieve activiteiten die dagelijks plaatsvinden in de buurt van de brug.

Vanuit de nood aan een herkenbare en originele vertrekplaats voor de talrijke fietstochten die vanuit deze locatie aan het kanaal Gent-Brugge vertrekken, werd beslist om op deze brugpijler een originele en eigentijdse muurschildering te laten plaatsen.

De zeer herkenbare stijl van Cee Pil paste perfect bij het idee om drie activiteiten te verwerken in één kunstwerk. Waar hij vaak twee dieren of objecten in één tekening door elkaar laat gaan aan de hand van zijn gekende strepen. Liet hij hier de loper, overgaan in een fietser, die eindigt als paardrijder. Met dit kunstwerk wou hij ook de explosie weergeven die in de drie sporten voorkomen.

Heeft uw stad een brug of muur die een soortgelijk verhaal wil vertellen over zijn omgeving? Contacteer ons nu en ontdek hoe wij leven brengen in uw idee!

Technische info

Medium: Spuitbus
Formaat: 72m²
Zichtbaarheid: Publiek
Street art graffiti muurchildering mural fietstunnel lievegem artiest ceepil
Street art graffiti muurchildering mural fietstunnel lievegem artiest ceepil2
Street art graffiti muurchildering mural fietstunnel lievegem artiest ceepil3
Street art graffiti muurchildering mural fietstunnel lievegem artiest ceepil4

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.