Een over­zicht
van onze blogs

Nigel streetart graffiti artiest12Waarom kunst in de publieke ruimte?

Kunst in de publieke ruimte is een must. Het toont wie we zijn of willen zijn als stad, gemeente of dorp. Kunst kan verbinden, verbazen, maar ook tot discussie leiden. Het stemt tot nadenken en gesprek. En is dat niet het doel?

Street art graffiti blog wallin de straat is van iedereenStreet art: want de straat is van iedereen

Streetart is al lang niet meer enkel “anti” of een toonbeeld van anarchie. De dag van vandaag leeft mede dankzij deze kunstvorm het idee dat de publieke ruimte van iedereen is.

Onze klan­ten
& partners

Reviews

GUM - Mural ROA

Marjan D.

De ondersteuning van Wallin zorgde ervoor dat we ons met ROA en het GUM-team op het artistieke, creatieve proces konden focussen. Wallin nam al het logistiek-technische en coördinatie in handen, vóór, tijdens en na de ontwikkeling van het indrukwekkende meesterwerk op de GUM-gevel. Die ondersteuning en expertise is belangrijk bij zo’n project en het creëerde voor de kunstenaar en ons team een free space die noodzakelijk was voor het creatieve proces.

Spiderman Cave - Mural

Kwinte B.

Wallin' voldeed aan al mijn verwachtingen. Het bestaat uit een sterk team met een enorme drive en passie voor kunst zonder dat dit ten koste gaat van de praktische zaken (administratie, communicatie en coördinatie). Zowel Wallin' als de kunstenaar gingen in op mijn idee met een prachtig kunstwerk als resultaat. Ga zo door met het goede werk.

Graffiti workshop

Mieke D.

We gingen snel aan de slag in een prachtige omgeving met direct resultaat onder goede begeleiding!

Graffiti workshop

Tijs F.

Was een leuke ervaring. Mijn gezin en ik hebben ons goed geamuseerd. Ik denk dat wanneer dit dichter in de buurt van Mol zou zijn, ons kinderen zeker zouden willen inschrijven. Zelfs voor meerdaagse opleidingen (Momenteel is het een beetje ver om verschillende dagen na mekaar te doen).

Road To Master

Hilde V.

Het was een verrassend leuke ervaring. Verrijkend ook, zowel de uitleg van de wandeling als de grafitti workshop achteraf. Ons derde oog is effectief geactiveerd :-)

Road To Master - Klasuitstap

Laurence V.

Een zeer leuke en interessante activiteit voor de leerlingen. Zowel de leerkracht als de leerlingen leren de stad bekijken vanuit een ander gezichtspunt.

Road To Master - Klasuitstap

Hanne C.

De wandeling was actief, leerrijk en gaf de kinderen en de leerkrachten een andere kijk op de stad. Bij de workshop waren de leerlingen zeer enthousiast. Super dat ze zelf mochten experimenteren.

Road To Master - Klasuitstap

Jane B.

Ik volgde met mijn leerlingen de rondtour en workshop. Op een heel spontane manier maakten we kennis met alle aspecten van grafitti in het straatbeeld. Een unieke blik op deze kunstvorm die de leerlingen sterk kon boeien! De workshop in hét grafittistraatje zorgde voor een totaalbeleving voor de kinderen die blijft hangen. "Juf, dit wil nog eens doen.". Een must-do waar nog lang wordt over nagepraat.

The Wallin' Tour

Britt C.

Top tour! Toffe namiddag, alternatieve manier om de stad te leren kennen! Heel leuk om meer inzicht te krijgen in de street art van de stad. Wie de artiesten zijn, welke betekenis achter het werk zit, hoe het tot stand komt en hoe de scene in elkaar zit.