The Gold­mi­ne

Wat is The Goldmine?

Met het project ‘The Goldmine’ gaan we in tegen dit negatief beeld van Nieuw Gent door getalenteerde artiesten uit te nodigen om de ruimte in te vullen met kunst. Door de aanbreng van kwalitatieve muurschilderingen willen we de leefbaarheid verhogen en aantonen dat hier meer te vinden is. Aan de ene kant willen we mensen van buiten Nieuw Gent een reden geven om langs te komen. Aan de andere kant brengen we kleur aan in het straatbeeld voor de lokale bewoners. Met de interventies willen we de buurt iets geven om trots op te zijn.

Binnen The Goldmine opende we ook een ‘School voor graffiti’ waarmee we de jeugd ondersteunen in hun creatieve expressie. Met de graffiti workshops willen we de jeugd betrekken in het verhaal om hun vervolgens te laten inspireren door de grote muurschilderingen.

Hoe kan ik The Goldmine steunen?

Je kan The Goldmine steunen als particulier en bedrijf! Om extra financiering op te halen voor dit sociaal project zijn wij op zoek naar sponsors die dit verhaal willen ondersteunen. Dit kan al vanaf €350, maar wilt u alle mogelijkheden ontvangen? Neem dan contact op via onze contactpagina en dan sturen wij u ons dossier door.

Hoe kan ik een print kopen van een Goldmine muur?

Is er een print van The Goldmine die u graag thuis of in uw kantoor wil hangen? Voor €100 (+ verzendingskosten) is een originele print van u! Neem dan contact op via onze contactpagina met uw vraag en dan laten wij zo snel mogelijk weten welke prints er beschikbaar zijn.

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project

Onze klan­ten
& partners