Wat kan je van ons
verwachten?

Murals
Uw muur, ons canvas. Ontdek hier hoe wij uw muur omtoveren tot een waar kunstwerk!
Workshops
Op zoek naar een creatieve activiteit? Laat u inspireren door één van onze graffiti en street art workshops.
Tours
Benieuwd naar Gentse verborgen parels? Herontdek Gent vanuit een creatieve lens en ga mee op één van onze graffiti tours.

Onze laat­ste
projecten.

Street art graffiti grondschildering mural artiest rest stad gent24

Grond­schil­de­ring Karel Rymhofplein

Jeugddienst Gent was op zoek naar een kunstenaar om een grondschildering te plaatsen op het Karel Rymhofplein. Met dit kleurrijk en speels kunstwerk wouden ze de overlastproblematiek tegengaan en de bespeelbaarheid voor kinderen verhogen. Artiest Resto ging aan de slag en creëerde de grootste grondschildering ooit in Gent!

Street art graffiti mural muurschildering disney start regio gent artiest toonvanishoven deadpool1 2021 04 11 110621

Dis­ney+ Star

Na een eerste geslaagde samenwerking keken we om samen met Disney de uitbreiding van het Disney+ aanbod aan te kondigen. Hiervoor maakten we vier street art werken in samenwerking met de artiesten Toon Van Ishoven, Cee Pil en Matthew May.

Street art graffiti mural muurschildering ladouceurdelamiclette wellness regio elzelles artist maris bonzai

La Dou­ceur de la Miclette

Voor de final touches van het wellness centrum ‘La Douceur De La Miclette’ waren uitbaters Cindy en Sven op zoek naar een creatieve invulling van hun buitengedeelte, een echte eyecatcher. Artiest Thomas Maris liet zich inspireren door het Oosters thema dat nu doorheen de site te vinden is.

Street art graffiti muurschildering mural interieur restaurant uilenspiegel regio gent artiest ceepil draak

Uilen­spie­gel

Bij Eetcafé Uilenspiegel grepen ze de lockdown aan voor het opfrissen van hun zaak. Naast de lekker traditionele Gentse Vlaai vindt u er nu ook enkele smakelijke nieuwe werken van de (on)officiële graaf van Gent: Cee Pil.

Street art graffiti muurschildering mural spiderman artiest nigel leirens

Spi­der-Man cave

Met een kindje dat net geboren was en een stad die moet worden beschermd kan een man wel wat rust, en wat hulp gebruiken! Artiest Nigel Leirens ging zo aan de slag om van deze man-cave een Spider-Man cave te maken.

Street art graffiti muurschildering mural kitsune jolene regio gent

Leef­baar­heids­cam­pag­ne

De Sint-Pieters Nieuwstraat is een zeer drukke straat waar men soms vergeet dat er veel mensen wonen. De nachtelijke passage van sommige studenten verstoord meer dan geregeld de lokale nachtrust. Daarom vroeg Stad Gent ons om de straat te voorzien van 5 prachtige kunstwerken. Op deze manier wouden ze meer het karakter van een woonstraat creëren.

Onze klan­ten
& partners