Onze dien­sten

Street art graffiti collectief colectivo liquado muurschildering Goldmine 2022 6
Uw muur, ons canvas. Ontdek hier hoe wij uw muur omtoveren tot een waar kunstwerk!
Graffiti street art workshop 52
Op zoek naar een creatieve activiteit? Laat u inspireren door één van onze graffiti en street art workshops.
Road to master street ar tour graffiti workshop regio gent artiest25
Benieuwd naar Gentse verborgen parels? Herontdek Gent vanuit een creatieve lens en ga mee op één van onze graffiti tours.

Onze laat­ste
projecten.

Street art graffiti muurschildering mural artiest steppe letterknecht project luc de vos radio willy regio lokeren gent8

Luc De Vos — Nie­mand gaat verloren”

Het debuutalbum van Gorki, waar de klassieker Mia op staat, werd 30 jaar. Om dit te vieren staken radio Willy en Wallin' de koppen bij elkaar om Luc op een unieke manier te eren. Artiesten Steppe en Letterknecht zorgde voor een prachtige muurschildering en vereeuwigen hem in hartje Gent.

Street art graffiti artiesten ioata Nean muurschildering az maria middelares7

AZ Maria Middelares

De dienst materniteit en het verloskwartier van het ziekenhuis AZ Maria Middelares werd opgefleurd met muurschilderingen van artiesten Iota en NEAN. Op de muren van het ziekenhuis worden kleurrijke vogels afgebeeld, deze stralen een mooie echo uit van de vele emoties die op deze dienst voorbijkomen. Enerzijds de vreugde door de komst van nieuw leven, maar anderzijds ook een toets van verdriet en verlies.

Street art graffiti collectief colectivo liquado muurschildering Goldmine 2022 6

Gold­mi­ne 2022

In 2022 kwamen artiesten Carolina Favale, Colectivo Liquado, GOMAD, Luogo Comune and Toon Van Ishoven langs voor hun stempel achter laten in de wijk. We realiseerde tijdens deze editie eveneens de grootste muurschildering van Gent met het Uruguayaans duo Colectivo Licuado!

Street art graffiti artiest fio silva muurschildering5 2023 04 09 121227 vzyu 2023 04 09 121332 fasw 2023 04 09 121453 jqra

Fio Sil­va — Euro­pe­se Tour

Tijdens haar Europese tour maakte de Argentijnse kunstenares Fio Silva een stop in onze mooie stad Gent. Ze kreeg van de eigenaars volledige carte blanche en schilderde vogels in haar zeer kenmerkende stijl. Met haar werk maakt ze de vogels aan het zingen en de straat kleurrijker!

Street art graffiti muurschildering mural artiest nigel leirens project 111111 regio lokeren5

11.11.11

"Het Meisje met de Windmolens" is de eerste grootschalige muurschildering die in Lokeren werd aangebracht voor Belgische NGO 11.11.11. De muurschildering staat symbool voor het samenleven in de multicuturele Lokerse wijk Heirbrug. De blikvanger van formaat laat voorbijgangers de ogen openen over ontwikkelingssamenwerking en internationale solidariteit.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nigel leirens regio gavere kunstroute2

Kun­stig Gave­re: Fiets- en wandelroute

In 2021 wou de gemeente binnen het kader van zijn kunst- en poëzieroute , Kunstig Gavere, een prachtige reeks interventies naar de streek brengen aan de hand van street art en andere kunstvormen. Met een fiets- en wandelroute vol met nieuwe muurschilderingen en creatieve ingrepen helpen ze je de prachtige omgeving herontdekken.

Reviews

Road To Master

Hilde V.

Het was een verrassend leuke ervaring. Verrijkend ook, zowel de uitleg van de wandeling als de grafitti workshop achteraf. Ons derde oog is effectief geactiveerd :-)

Onze klan­ten
& partners