Een over­zicht
van onze projecten.

Street art graffiti muurschildering mural artiest steppe letterknecht project luc de vos radio willy regio lokeren gent8Luc De Vos - "Niemand gaat verloren"

Het debuutalbum van Gorki, waar de klassieker Mia op staat, werd 30 jaar. Om dit te vieren staken radio Willy en Wallin' de koppen bij elkaar om Luc op een unieke manier te eren. Artiesten Steppe en Letterknecht zorgde voor een prachtige muurschildering en vereeuwigen hem in hartje Gent.

Street art graffiti collectief colectivo liquado muurschildering Goldmine 2022 6Goldmine 2022

In 2022 kwamen artiesten Carolina Favale, Colectivo Liquado, GOMAD, Luogo Comune and Toon Van Ishoven langs voor hun stempel achter laten in de wijk. We realiseerde tijdens deze editie eveneens de grootste muurschildering van Gent met het Uruguayaans duo Colectivo Licuado!

Street art graffiti artiesten ioata Nean muurschildering az maria middelares7AZ Maria Middelares

De dienst materniteit en het verloskwartier van het ziekenhuis AZ Maria Middelares werd opgefleurd met muurschilderingen van artiesten Iota en NEAN. Op de muren van het ziekenhuis worden kleurrijke vogels afgebeeld, deze stralen een mooie echo uit van de vele emoties die op deze dienst voorbijkomen. Enerzijds de vreugde door de komst van nieuw leven, maar anderzijds ook een toets van verdriet en verlies.

Street art graffiti artiest fio silva muurschildering5 2023 04 09 121227 vzyu 2023 04 09 121332 fasw 2023 04 09 121453 jqraFio Silva - Europese Tour

Tijdens haar Europese tour maakte de Argentijnse kunstenares Fio Silva een stop in onze mooie stad Gent. Ze kreeg van de eigenaars volledige carte blanche en schilderde vogels in haar zeer kenmerkende stijl. Met haar werk maakt ze de vogels aan het zingen en de straat kleurrijker!

Street art graffiti muurschildering mural artiest jellyfish patrick croes lipton circle park brussel6Opening Circle Park

Circle Park in Brussel opende in de zomer van 2021 voor het eerst zijn nieuw paddel park. Vergezeld van een beach-volleyball terrein kunnen mensen zich nu doorheen het jaar op het strand gaan wanen. Om de site van datgene extra te voorzien gingen wij samen met het bureau Wigwam Collective aan de slag om het zomerse gevoel in een muurschildering vast te leggen.

Street art graffiti muurschildering mural artiest kitsune jolene eefje de visser sony music regio gentEefje De Visser: "Storm" single release

Voor de release van Eefje De Visser haar nieuwe single Storm' waren Sony Music Belgium en Spotify op zoek naar een creatieve recreatie van de cover. Samen met Gentse artieste Kitsune Jolene gingen we aan de slag in de Aziëstraat en creëerde we deze prachtige mural als promostunt!

Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent8De Flesjesfabriek: Summer in a bottle

De Omgekeerde Wereld toverde een lege site van 700-800 m² om tot een gezellige zomerbar waar jong en oud dagelijks kan genieten van workshops, muziek, sport en nog veel meer. Om het terras van De Flesjesfabriek aantrekkelijk te maken wouden ze de kale muur van 140m² omtoveren tot een grootse eyecatcher. Samen gingen we op zoek naar een artiest die paste binnen hun stijl en concept.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nuno viegas project godmine regio nieuw gentGoldmine Festival 2021

Afgelopen jaar kwamen nationale en internationale artiesten Nuno Viegas, Nina Valkhoff, A Squid Called Sebastian, Lobster Robin, Simian Switch en Kitsune Jolene langs in de wijk voor hun stempel achter te laten. Het project werd voor de eerste maal afgesloten met een festival vol muziek, workshops en allerhande randanimatie om zo bezoekers buiten Nieuw Gent naar deze nieuwe hotspot te trekken.

Street art graffiti muurschildering mural artiest a squid called sebastian brug regio moeskroen3Route de la Laine Moeskroen

Op vraag van Stad Moeskroen gingen we met artiest A Squid Called Sebastian aan de slag om een ode te doen aan de wol nijverheid waar de streek destijds bekend om stond. Terwijl de industrie er ondertussen vertrokken is, brachten we het verhaal van het proces rond de verwerking van de wol groots in beeld.

Street art graffiti muurschildering mural artiest blanc bec bar bricolage gent21Heropening Bar Bricolage

Door corona heeft de bekendste zomerbar van Gent een lange tijd zijn deuren moeten sluiten. Om de opening extra in de verf te zetten wou Bar Bricolage een kleurrijke eyecather hebben boven hun terras. Niemand minder dan kunstenaar Blancbec bracht een bezoek aan Bar Bricolage en hielp mee nieuw leven te blazen in hun urban jungle.

Street art graffiti muurschildering mural artiest welin on the move1On the move

De Deense kunstenaar Wellin zijn reizen leidden hem naar Stad Gent. De artiest verbleef enkele maanden hier en was zeer gemotiveerd om zijn stempel na te laten in onze stad. Op zoek naar inspiratie voor de muurschildering ging hij op pad om foto's te maken van lokale mensen die in beweging zijn in de buurt van de muur.

Street art graffiti grondschildering mural artiest rest stad gent24Grondschildering Karel Rymhofplein

Jeugddienst Gent was op zoek naar een kunstenaar om een grondschildering te plaatsen op het Karel Rymhofplein. Met dit kleurrijk en speels kunstwerk wouden ze de overlastproblematiek tegengaan en de bespeelbaarheid voor kinderen verhogen. Artiest Resto ging aan de slag en creëerde de grootste grondschildering ooit in Gent!

Laad alle
Laden
12 van de 40 getoond

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project