Een over­zicht
van onze projecten.

Street art graffiti grondschildering mural artiest rest stad gent24Grondschildering Karel Rymhofplein

Jeugddienst Gent was op zoek naar een kunstenaar om een grondschildering te plaatsen op het Karel Rymhofplein. Met dit kleurrijk en speels kunstwerk wouden ze de overlastproblematiek tegengaan en de bespeelbaarheid voor kinderen verhogen. Artiest Resto ging aan de slag en creëerde de grootste grondschildering ooit in Gent!

Street art graffiti muurschildering mural disney toon van ishoven the mandalorian regio antwerpenDisney+ België

Voor de lancering voor Dinsey+ in België was Disney BE samen met Pure Communications op zoek naar een creatieve manier om hun product launch aan te kondigen. Het plan was ambitious, maar uitdagend: 5 muren, 5 steden, 1 maand voorbereiding.

Street art graffiti muurschildering mural roa gum museum regio gentGUM ROA

Sinds de start van Wallin’ was het samenwerken met lokale legende ROA iets dat altijd hoog op onze wenslijst heeft gestaan. Met de komst van het GUM museum, kon dit er eindelijk van gestreept worden. Na jaren van reizen, ontdekkingen en het achterlaten van een spoor doorheen de wereld, vond de verfkwast van de ROA zijn weg terug naar huis.

Street art graffiti muurschildering mural kitsune jolene regio gentLeefbaarheidscampagne

De Sint-Pieters Nieuwstraat is een zeer drukke straat waar men soms vergeet dat er veel mensen wonen. De nachtelijke passage van sommige studenten verstoord meer dan geregeld de lokale nachtrust. Daarom vroeg Stad Gent ons om de straat te voorzien van 5 prachtige kunstwerken. Op deze manier wouden ze meer het karakter van een woonstraat creëren.

Street art graffiti mural muurschildering ladouceurdelamiclette wellness regio elzelles artist maris bonzaiLa Douceur de la Miclette

Voor de final touches van het wellness centrum ‘La Douceur De La Miclette’ waren uitbaters Cindy en Sven op zoek naar een creatieve invulling van hun buitengedeelte, een echte eyecatcher. Artiest Thomas Maris liet zich inspireren door het Oosters thema dat nu doorheen de site te vinden is.

Street art graffiti muurchildering mural the goldmine nieuw gent artiest taquen vogelsThe Goldmine: Taquen

Als derde artiest mochten wij met The Goldmine niemand minder dan Spaans artiest Taquen ontvangen in Nieuw Gent. Taquen liet zich voor zijn muur inspireren op de buurt. En dit vond hij in het verhaal van de lokale mascotte, Pino de ooievaar. Deze is al jaren een terugkerend element in Nieuw Gent en heeft zo zijn vaste plek op een van de centraal gelegen lantaren palen.

Street art graffiti mural muurschildering disney start regio gent artiest toonvanishoven deadpool1 2021 04 11 110621Disney+ Star

Na een eerste geslaagde samenwerking keken we om samen met Disney de uitbreiding van het Disney+ aanbod aan te kondigen. Hiervoor maakten we vier street art werken in samenwerking met de artiesten Toon Van Ishoven, Cee Pil en Matthew May.

Street art graffiti muurschildering mural interieur restaurant uilenspiegel regio gent artiest ceepil draakUilenspiegel

Bij Eetcafé Uilenspiegel grepen ze de lockdown aan voor het opfrissen van hun zaak. Naast de lekker traditionele Gentse Vlaai vindt u er nu ook enkele smakelijke nieuwe werken van de (on)officiële graaf van Gent: Cee Pil.

Street art graffiti muurschildering mural spiderman artiest nigel leirensSpider-Man cave

Met een kindje dat net geboren was en een stad die moet worden beschermd kan een man wel wat rust, en wat hulp gebruiken! Artiest Nigel Leirens ging zo aan de slag om van deze man-cave een Spider-Man cave te maken.

Street art graffiti muurschildering mural week van de friet anja luc de vos artiest letterknecht ajuinlei gentOde aan de friet

Om frietjes van de frituur extra in de kijker te zetten, riep VLAM de ‘Week van de Friet’ in het leven. Naar aanleiding hiervan schilderde Letterknecht in zijn typografische stijl een ode aan de friet. Hij deed ook meteen een ode aan Gentse zanger en legende Luc De Vos. We hopen dat deze muur hem zou gesmaakt hebben.

Street art graffiti mural muurschildering regio gent artist lobster robin psomanBar Bricolage: Lobster & Psoman

Vorige week hadden we het genoegen om Bar Bricolage in Gent te bezoeken. Hier hebben ze niet alleen een geweldige plek voor te ontspannen, maar ook een aantal epische muren! Niemand minder dan kunstenaars Pso Man en Lobster Robin kwamen langs om hun magie los te laten!

Street art graffiti muurchildering mural equality artiest letterknecht keizerpoort regio gent3Equality

Op een muur van 220 vierkante meter aan de Franse Vaart brachten wij in samenwerking met Gents artiest Maarten Leenknecht een monumentale schildering aan. Naast de aanbreng van de Equality-muurschildering nodigden wij nog een aantal artiesten uit om de andere muren op de site onder handen te nemen.

Laad alle
Laden
12 van de 32 getoond

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project