Een over­zicht
van onze projecten.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nigel leirens project 111111 regio lokeren511.11.11

"Het Meisje met de Windmolens" is de eerste grootschalige muurschildering die in Lokeren werd aangebracht voor Belgische NGO 11.11.11. De muurschildering staat symbool voor het samenleven in de multicuturele Lokerse wijk Heirbrug. De blikvanger van formaat laat voorbijgangers de ogen openen over ontwikkelingssamenwerking en internationale solidariteit.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nuno viegas project godmine regio nieuw gentGoldmine Festival 2021

Afgelopen jaar kwamen nationale en internationale artiesten Nuno Viegas, Nina Valkhoff, A Squid Called Sebastian, Lobster Robin, Simian Switch en Kitsune Jolene langs in de wijk voor hun stempel achter te laten. Het project werd voor de eerste maal afgesloten met een festival vol muziek, workshops en allerhande randanimatie om zo bezoekers buiten Nieuw Gent naar deze nieuwe hotspot te trekken.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nigel leirens regio gavere kunstroute2Kunstig Gavere: Fiets- en wandelroute

In 2021 wou de gemeente binnen het kader van zijn kunst- en poëzieroute , Kunstig Gavere, een prachtige reeks interventies naar de streek brengen aan de hand van street art en andere kunstvormen. Met een fiets- en wandelroute vol met nieuwe muurschilderingen en creatieve ingrepen helpen ze je de prachtige omgeving herontdekken.

Street art graffiti muurschildering mural artiest jellyfish patrick croes lipton circle park brussel6Opening Circle Park

Circle Park in Brussel opende in de zomer van 2021 voor het eerst zijn nieuw paddel park. Vergezeld van een beach-volleyball terrein kunnen mensen zich nu doorheen het jaar op het strand gaan wanen. Om de site van datgene extra te voorzien gingen wij samen met het bureau Wigwam Collective aan de slag om het zomerse gevoel in een muurschildering vast te leggen.

Street art graffiti muurschildering mural artiest kitsune jolene eefje de visser sony music regio gentEefje De Visser: "Storm" single release

Voor de release van Eefje De Visser haar nieuwe single Storm' waren Sony Music Belgium en Spotify op zoek naar een creatieve recreatie van de cover. Samen met Gentse artieste Kitsune Jolene gingen we aan de slag in de Aziëstraat en creëerde we deze prachtige mural als promostunt!

Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent8De Flesjesfabriek: Summer in a bottle

De Omgekeerde Wereld toverde een lege site van 700-800 m² om tot een gezellige zomerbar waar jong en oud dagelijks kan genieten van workshops, muziek, sport en nog veel meer. Om het terras van De Flesjesfabriek aantrekkelijk te maken wouden ze de kale muur van 140m² omtoveren tot een grootse eyecatcher. Samen gingen we op zoek naar een artiest die paste binnen hun stijl en concept.

Street art graffiti muurschildering mural artiest a squid called sebastian brug regio moeskroen3Route de la Laine Moeskroen

Op vraag van Stad Moeskroen gingen we met artiest A Squid Called Sebastian aan de slag om een ode te doen aan de wol nijverheid waar de streek destijds bekend om stond. Terwijl de industrie er ondertussen vertrokken is, brachten we het verhaal van het proces rond de verwerking van de wol groots in beeld.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nigel leirens cvba wonen regio zelzateWonen CVBA

Recent investeerde Sociale Huisvestingsmaatschappij Wonen Cvba te Zelzate in de her aanleg van hun achtertuin. Om hier de finale puntjes op de ‘i’ te zetten wouden ze kijken om de aanwezige betonnen muren van een kwalitatieve muurschildering te voorzien. Met de nodige artistieke vrijheid en gedurfde creativiteit mocht artiest Nigel Leirens aan de slag in hun tuin.

Street art graffiti muurschildering mural artiest blanc bec bar bricolage gent21Heropening Bar Bricolage

Door corona heeft de bekendste zomerbar van Gent een lange tijd zijn deuren moeten sluiten. Om de opening extra in de verf te zetten wou Bar Bricolage een kleurrijke eyecather hebben boven hun terras. Niemand minder dan kunstenaar Blancbec bracht een bezoek aan Bar Bricolage en hielp mee nieuw leven te blazen in hun urban jungle.

Street art graffiti muurschildering mural artiest welin on the move1On the move

De Deense kunstenaar Wellin zijn reizen leidden hem naar Stad Gent. De artiest verbleef enkele maanden hier en was zeer gemotiveerd om zijn stempel na te laten in onze stad. Op zoek naar inspiratie voor de muurschildering ging hij op pad om foto's te maken van lokale mensen die in beweging zijn in de buurt van de muur.

Street art graffiti grondschildering mural artiest rest stad gent24Grondschildering Karel Rymhofplein

Jeugddienst Gent was op zoek naar een kunstenaar om een grondschildering te plaatsen op het Karel Rymhofplein. Met dit kleurrijk en speels kunstwerk wouden ze de overlastproblematiek tegengaan en de bespeelbaarheid voor kinderen verhogen. Artiest Resto ging aan de slag en creëerde de grootste grondschildering ooit in Gent!

Street art graffiti muurschildering mural disney toon van ishoven the mandalorian regio antwerpenDisney+ België

Voor de lancering voor Dinsey+ in België was Disney BE samen met Pure Communications op zoek naar een creatieve manier om hun product launch aan te kondigen. Het plan was ambitious, maar uitdagend: 5 muren, 5 steden, 1 maand voorbereiding.

Laad alle
Laden
12 van de 42 getoond

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project