Storm

Storm' is de nieuwe single van Eefje de Visser. Het is de eerste nieuwe muziek van de zangeres sinds ze in januari 2020 haar veelgeprezen album Bitterzoet uitbracht. Met deze single wou ze iets hoopvols maken, een nummer over het verlangen om na lange tijd van onrust eindelijk alles los te kunnen laten. Zeer toepasselijk in deze tijd van Corona.

Voor de release van haar nieuwe single Storm' waren Sony Music Belgium en Spotify op zoek naar een creatieve recreatie van de cover. Samen met Gentse artieste Kitsune Jolene gingen we aan de slag in de Aziëstraat en creëerde we deze prachtige mural als promostunt! De nieuwe cover wordt dagelijks door honderden passanten gezien wat voor veel publiciteit zorgt!

Heeft u zelf een promotiecampagne, release of product launch dat extra visibiliteit kan gebruiken? Contacteer ons via info@wallinofficial.be en misschien komt jouw concept binnenkort op onze reclamemuur!

Technische info

Medium: Spuitbus & Borstel
Formaat: 55m²
Zichtbaarheid: Publiek
Street art graffiti muurschildering mural artiest kitsune jolene eefje de visser sony music regio gent
Street art graffiti muurschildering mural artiest kitsune jolene eefje de visser sony music regio gent2
Street art graffiti muurschildering mural artiest kitsune jolene eefje de visser sony music regio gent1

Over de
Artiest

Kitsune Jolene (BE)

Kitsune Jolene (Jolien De Waele, 1992*) is een upcoming street artist, gevestigd in Gent, België. Na haar studies Beeldende Kunst & Architectuur en een lange periode als vrijwillig assistent van enkele kunstenaars in de wereld van de street art, besloot ze eind 2017 om de spuitbus op te pakken. Vandaag kan je haar vinden reikend van België tot in Portugal en Dubai. Meestal schildert ze portretten van vrouwen, dieren, fauna en flora, doordrenkt met subtiele knipogen naar verschillende culturen en mythen. Daarnaast werkt ze samen met een handvol street art organisaties in de Benelux.

Kitsune Jolene streetart graffiti artiest15