La Dou­ceur de la Miclette
In detail

Voor de final touches van het wellness centrum ‘La Douceur De La Miclette’ waren uitbaters Cindy en Sven op zoek naar een creatieve invulling van hun buitengedeelte, een echte eyecatcher. Als wellness zijn ze een plaats waar mensen naar toe komen om tot rust te komen. Met de schildering gingen we dan ook op zoek om dit gevoel te versterken.

Artiest Thomas Maris liet zich inspireren door het Oosters thema dat nu doorheen de site te vinden is. Met de grote bonsai gaf hij niet enkel het Boeddhabeeld een plaats om in de schaduw te mediteren, maar ook een schone dosis kleur aan de binnenplaats. Vanuit de jacuzzi kijken mensen nu uit op de Rode Panda die bezoekers mee gezelschap houdt.

Kan u wel wat ontspanning gebruiken? Heeft u ook nood aan een leuke eyecatcher zoals dit? Contacteer ons dan nu voor uw persoonlijke schildering!

Technische info

Medium: Spuitbus
Formaat: 25m²
Zichtbaarheid: Privaat
Street art graffiti mural muurschildering ladouceurdelamiclette wellness regio elzelles artist maris bonzai
Street art graffiti mural muurschildering ladouceurdelamiclette wellness regio elzelles artist maris jacuzzi
Street art graffiti mural muurschildering ladouceurdelamiclette wellness regio elzelles artist maris bonzai1

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.