De Fles­jes­fa­briek

De Omgekeerde Wereld, het café recht tegenover de Vooruit, had al drie zomers geen terras kunnen openen door werken voor hun deur. Ze gingen op zoek naar een plek waar ze wel een terras kunnen zetten en stootte op een oude flessenfabriek in Ledeberg aan de Schelde.

Het café wou de site van 700-800 m² omtoveren tot een gezellige zomerbar waar jong en oud dagelijks kan genieten van workshops, muziek, sport en nog veel meer. Om het terras van De Flesjesfabriek aantrekkelijk te maken wouden ze de kale muur omtoveren tot een grootse eyecatcher. Samen gingen we op zoek naar een artiest die paste binnen hun stijl en concept.

Lobster Robin ging aan de slag op een muur van maar liefst 140m² en schilderde zijn grootste mural tot nu toe in het thema van de zomerbar. Hij kreeg volledige carte blanche en integreerde hun wensen op creatieve wijze. Het personage, dat omringt is door flessen, laat de zomer los uit de fles. Net zoals De Flesjesfabriek de zomer brengt naar de oude flessenfabriek.

Technische info

Medium: Borstel
Formaat: 140m²
Zichtbaarheid: Privé (open in de zomer)
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent8
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent27
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent3
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent22
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent25
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent21
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent17
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent13
Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.