Uw muur,
Ons canvas

Wallin’ werkt al sinds 2015 zeer actief samen met artiesten over heel de wereld voor de realisatie van kwalitatieve graffiti en street art muurschilderingen in België. Van klein tot groot, wij verzorgen elke muurschildering van A-Z! Interesse in eenmuurschildering bij u thuis, op kantoor of in uw stad?

Ontdek hier hoe wij uw muur omtoveren tot een waar kunstwerk!

straat art graffiti mural muurschildering artiest nigel leirens regio lokeren

Een cre­a­tie­ve
uit­laat­klep nodig?

Altijd al eens in aanraking willen komen met graffiti of street art om je op een artistieke manier volledig uit te leven? Dan nemen wij je graag mee in de wondere wereld der graffiti en street art aan de hand van creatieve en originele workshops; zo maak je op jouw tempo kennis met deze uitdagende kunstvorm!

Wordt jij de volgende ROA?

Graffiti street art workshop gent30

Her­ont­dek Gent
met onze tours

Benieuwd naar Gentse verborgen parels?
Laat u begeleiden door een professionele graffiti artiest uit de lokale scene, herontdek Gent vanuit een creatieve lens en ga mee op één van onze graffiti tours.

Ontdek hier onze verschillende formules!

Wallin tour street art graffiti gent108

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project

Onze klan­ten
& partners