Private Tours

Bent u op zoek naar een outdoor activiteit in Gent? Een uitstapje met de familie of vrienden, leuke teambuilding of een activiteit om uw teamdag mee in te vullen? Bekijk hieronder onze verschillende formules en vraag vrijblijvend een offerte voor één van onze street art tours doorheen Gent!

Dringende vragen? Stuur een mail naar tours@wallinofficial.be of bel ons op het nummer +32 470 95 1776.

View

Publieke Tours

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens uw bezoek aan Gent? Wij organiseren verschillende street art tours doorheen het jaar aan de hand van verschillende formules. Neem hier een kijkje wanneer onze publieke tours plaatsvinden en boek op de dag dat het best past voor u!

Dringende vragen? Stuur een mail naar tours@wallinofficial.be of bel ons op het nummer +32 470 95 1776.

View

Pri­va­te
Tours

Tour Illegal

Vroeg jij je ooit af: hoe komt die graffiti daar nu? Wie heeft ze gezet en waarom? Met deze tocht treden we in de wereld van de graffiteur en ontdekken we samen wat deze mensen aandrijft. Van methodes tot onderliggende psychologie, tot het risico en de return.

Ga met een ervaren gids en graffiteur uit de Gentse Graffitiscene op tocht en open je ogen voor details die voor velen op dag dagelijkse basis verloren gaan.

Wat mag u verwachten:

 • Een nieuwe kijk op het straatbeeld
 • De gave om tags te lezen
 • Ervaren gids die voeling heeft met de lokale cultuur
Nu boeken

The Wallin' Tour

Sinds 2015 is Wallin’ actief in de realisatie van kwalitatieve muurschilderingen. Vooral actief in het Gentse werkten we samen met artiesten van over heel de wereld die hun bijdrage leverde aan de stad. Ga mee op deze tocht samen met een ervaren gids en graffiteur uit de Gentse Graffitiscene en leer de verhalen van de artiesten kennen én hoe hun creaties tot stand kwamen.

Van de kleinste tag tot de grootste muurschildering, openen we uw derde oog en bekijken we het vanzelfsprekende vanuit een nieuwe hoek.

Wat mag u verwachten:

 • Selectie van grootse schilderingen aanwezig in het Gentse

 • Boeiende info van achter de schermen

 • Ervaren gids die voeling heeft met de lokale cultuur

Nu boeken

"The Ring Ring" Tour

Met deze tocht gaan we weg uit het centrum om de ring rond Gent te verkennen met de fiets.

Street art is niet gebonden aan het stadscentrum. Verspreid rond de ring vinden we enkele van Gent zijn verborgen parels.

Wat mag u verwachten :

 • Een stevige en veilige fiets

 • Ervaren gids die voeling heeft met de lokale cultuur

 • Een regenponcho bij minder weer

 • Kleine spuitbus sessie

Nu boeken

Road to Master

Eerst inspireren, dan experimenteren. Met deze combo tour sluiten we een graffitiwandeling af met een workshop graffiti in één van de Gentse legale zones.

Ga samen met een ervaren gids en graffiteur de Gentse Graffitiscene ontdekken. Laat u door de straat inspireren en leef u vervolgens uit in één van de zones speciaal voorzien voor graffiti.

U krijgt tijdens de workshop:

 • Een introductie basis spuitbustechniek

 • Graffiti etiquette 101

 • Beschermkledij

Wat mag u verwachten:

 • Boeiende afwisseling in activiteiten

 • Begeleiding door een ervaren artiest

 • De geboorte van een nieuwe passie.

Nu boeken
Tour illegal graffiti streetart gent
Wallin street art tour gent
ring-ring-tour-street-art-graffiti
Graffiti workshop Wallin

Boek je pri­vé
Tour

-6 jaar
6-12 jaar
+12 jaar
Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.

Reviews

Road To Master

Jane B.

Ik volgde met mijn leerlingen de rondtour en workshop. Op een heel spontane manier maakten we kennis met alle aspecten van grafitti in het straatbeeld. Een unieke blik op deze kunstvorm die de leerlingen sterk kon boeien! De workshop in hét grafittistraatje zorgde voor een totaalbeleving voor de kinderen die blijft hangen. "Juf, dit wil nog eens doen.". Een must-do waar nog lang wordt over nagepraat.

TOUR Illegal

Mieke T.

Ik hou van graffiti als kunst. Ik ben blij zaken geleerd te hebben die ik helemaal niet wist en zal nu nog met meer interesse door de stad lopen.

The Wallin' Tour

Hannah V.

Verrijkend, openen derde oog, toffe visie op idealen, talenten ontdekken... Dit boeide de leerlingen echt: goede invalshoek vanuit de passie voor deze leeftijd.

The Wallin' Tour

Sandra V.

Zeer leuke namiddag, veel bijgeleerd over street art

The Wallin' Tour

Tilly D.

Leuke weetjes. Ook tof dat we een artiest bezig zagen en daarna ook zijn werk tegenkwamen

The Wallin' Tour

Britt C.

Top tour! Toffe namiddag, alternatieve manier om de stad te leren kennen! Heel leuk om meer inzicht te krijgen in de street art van de stad. Wie de artiesten zijn, welke betekenis achter het werk zit, hoe het tot stand komt en hoe de scene in elkaar zit.

Onze klan­ten
& partners