Wallin’ werkt al sinds 2015 zeer actief samen met artiesten over heel de wereld voor de realisatie van kwalitatieve graffiti en street art muurschilderingen in België.

Samen met u gaan wij op zoek naar de meest geschikte artiest binnen uw visie en project. Van klein tot groot, wij verzorgen elke muurschildering van A-Z! Doorheen het proces blijven wij steeds transparant naar beide partijen toe en zorgen we voor een kwalitatief resultaat.

Interesse in een muurschildering bij u thuis, op kantoor of in uw stad? Neem gerust een kijkje naar onze laatste murals of contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel!

Onze laat­ste
murals.

Street art graffiti grondschildering mural artiest rest stad gent24

Grond­schil­de­ring Karel Rymhofplein

Jeugddienst Gent was op zoek naar een kunstenaar om een grondschildering te plaatsen op het Karel Rymhofplein. Met dit kleurrijk en speels kunstwerk wouden ze de overlastproblematiek tegengaan en de bespeelbaarheid voor kinderen verhogen. Artiest Resto ging aan de slag en creëerde de grootste grondschildering ooit in Gent!

Street art graffiti mural muurschildering disney start regio gent artiest toonvanishoven deadpool1 2021 04 11 110621

Dis­ney+ Star

Na een eerste geslaagde samenwerking keken we om samen met Disney de uitbreiding van het Disney+ aanbod aan te kondigen. Hiervoor maakten we vier street art werken in samenwerking met de artiesten Toon Van Ishoven, Cee Pil en Matthew May.

Street art graffiti muurschildering mural roa gum museum regio gent

GUM ROA

Sinds de start van Wallin’ was het samenwerken met lokale legende ROA iets dat altijd hoog op onze wenslijst heeft gestaan. Met de komst van het GUM museum, kon dit er eindelijk van gestreept worden. Na jaren van reizen, ontdekkingen en het achterlaten van een spoor doorheen de wereld, vond de verfkwast van de ROA zijn weg terug naar huis.

Street art graffiti mural muurschildering ladouceurdelamiclette wellness regio elzelles artist maris bonzai

La Dou­ceur de la Miclette

Voor de final touches van het wellness centrum ‘La Douceur De La Miclette’ waren uitbaters Cindy en Sven op zoek naar een creatieve invulling van hun buitengedeelte, een echte eyecatcher. Artiest Thomas Maris liet zich inspireren door het Oosters thema dat nu doorheen de site te vinden is.

Street art graffiti muurschildering mural spiderman artiest nigel leirens

Spi­der-Man cave

Met een kindje dat net geboren was en een stad die moet worden beschermd kan een man wel wat rust, en wat hulp gebruiken! Artiest Nigel Leirens ging zo aan de slag om van deze man-cave een Spider-Man cave te maken.

Street art graffiti muurschildering mural kitsune jolene regio gent

Leef­baar­heids­cam­pag­ne

De Sint-Pieters Nieuwstraat is een zeer drukke straat waar men soms vergeet dat er veel mensen wonen. De nachtelijke passage van sommige studenten verstoord meer dan geregeld de lokale nachtrust. Daarom vroeg Stad Gent ons om de straat te voorzien van 5 prachtige kunstwerken. Op deze manier wouden ze meer het karakter van een woonstraat creëren.

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project