Wallin’ werkt al sinds 2015 zeer actief samen met artiesten over heel de wereld voor de realisatie van kwalitatieve graffiti en street art muurschilderingen in België.

Samen met u gaan wij op zoek naar de meest geschikte artiest binnen uw visie en project. Van klein tot groot, wij verzorgen elke muurschildering van A-Z! Doorheen het proces blijven wij steeds transparant naar beide partijen toe en zorgen we voor een kwalitatief resultaat.

Interesse in een muurschildering bij u thuis, op kantoor of in uw stad? Neem gerust een kijkje naar onze laatste murals of contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel!

Onze laat­ste
murals.

Street art graffiti muurschildering mural artiest steppe letterknecht project luc de vos radio willy regio lokeren gent8

Luc De Vos — Nie­mand gaat verloren”

Het debuutalbum van Gorki, waar de klassieker Mia op staat, werd 30 jaar. Om dit te vieren staken radio Willy en Wallin' de koppen bij elkaar om Luc op een unieke manier te eren. Artiesten Steppe en Letterknecht zorgde voor een prachtige muurschildering en vereeuwigen hem in hartje Gent.

Street art graffiti collectief colectivo liquado muurschildering Goldmine 2022 6

Gold­mi­ne 2022

In 2022 kwamen artiesten Carolina Favale, Colectivo Liquado, GOMAD, Luogo Comune and Toon Van Ishoven langs voor hun stempel achter laten in de wijk. We realiseerde tijdens deze editie eveneens de grootste muurschildering van Gent met het Uruguayaans duo Colectivo Licuado!

Street art graffiti artiesten ioata Nean muurschildering az maria middelares7

AZ Maria Middelares

De dienst materniteit en het verloskwartier van het ziekenhuis AZ Maria Middelares werd opgefleurd met muurschilderingen van artiesten Iota en NEAN. Op de muren van het ziekenhuis worden kleurrijke vogels afgebeeld, deze stralen een mooie echo uit van de vele emoties die op deze dienst voorbijkomen. Enerzijds de vreugde door de komst van nieuw leven, maar anderzijds ook een toets van verdriet en verlies.

Street art graffiti artiest fio silva muurschildering5 2023 04 09 121227 vzyu 2023 04 09 121332 fasw 2023 04 09 121453 jqra

Fio Sil­va — Euro­pe­se Tour

Tijdens haar Europese tour maakte de Argentijnse kunstenares Fio Silva een stop in onze mooie stad Gent. Ze kreeg van de eigenaars volledige carte blanche en schilderde vogels in haar zeer kenmerkende stijl. Met haar werk maakt ze de vogels aan het zingen en de straat kleurrijker!

Street art graffiti muurschildering mural artiest jellyfish patrick croes lipton circle park brussel6

Ope­ning Cir­cle Park

Circle Park in Brussel opende in de zomer van 2021 voor het eerst zijn nieuw paddel park. Vergezeld van een beach-volleyball terrein kunnen mensen zich nu doorheen het jaar op het strand gaan wanen. Om de site van datgene extra te voorzien gingen wij samen met het bureau Wigwam Collective aan de slag om het zomerse gevoel in een muurschildering vast te leggen.

Street art graffiti muurschildering mural artiest kitsune jolene eefje de visser sony music regio gent

Eef­je De Vis­ser: Storm” sin­gle release

Voor de release van Eefje De Visser haar nieuwe single Storm' waren Sony Music Belgium en Spotify op zoek naar een creatieve recreatie van de cover. Samen met Gentse artieste Kitsune Jolene gingen we aan de slag in de Aziëstraat en creëerde we deze prachtige mural als promostunt!

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project