Wallin’ werkt al sinds 2015 zeer actief samen met artiesten over heel de wereld voor de realisatie van kwalitatieve graffiti en street art muurschilderingen in België.

Samen met u gaan wij op zoek naar de meest geschikte artiest binnen uw visie en project. Van klein tot groot, wij verzorgen elke muurschildering van A-Z! Doorheen het proces blijven wij steeds transparant naar beide partijen toe en zorgen we voor een kwalitatief resultaat.

Interesse in een muurschildering bij u thuis, op kantoor of in uw stad? Neem gerust een kijkje naar onze laatste murals of contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel!

Onze laat­ste
murals.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nigel leirens project 111111 regio lokeren5

11.11.11

"Het Meisje met de Windmolens" is de eerste grootschalige muurschildering die in Lokeren werd aangebracht voor Belgische NGO 11.11.11. De muurschildering staat symbool voor het samenleven in de multicuturele Lokerse wijk Heirbrug. De blikvanger van formaat laat voorbijgangers de ogen openen over ontwikkelingssamenwerking en internationale solidariteit.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nuno viegas project godmine regio nieuw gent

Gold­mi­ne Fes­ti­val 2021

Afgelopen jaar kwamen nationale en internationale artiesten Nuno Viegas, Nina Valkhoff, A Squid Called Sebastian, Lobster Robin, Simian Switch en Kitsune Jolene langs in de wijk voor hun stempel achter te laten. Het project werd voor de eerste maal afgesloten met een festival vol muziek, workshops en allerhande randanimatie om zo bezoekers buiten Nieuw Gent naar deze nieuwe hotspot te trekken.

Street art graffiti muurschildering mural artiest nigel leirens regio gavere kunstroute2

Kun­stig Gave­re: Fiets- en wandelroute

In 2021 wou de gemeente binnen het kader van zijn kunst- en poëzieroute , Kunstig Gavere, een prachtige reeks interventies naar de streek brengen aan de hand van street art en andere kunstvormen. Met een fiets- en wandelroute vol met nieuwe muurschilderingen en creatieve ingrepen helpen ze je de prachtige omgeving herontdekken.

Street art graffiti muurschildering mural artiest kitsune jolene eefje de visser sony music regio gent

Eef­je De Vis­ser: Storm” sin­gle release

Voor de release van Eefje De Visser haar nieuwe single Storm' waren Sony Music Belgium en Spotify op zoek naar een creatieve recreatie van de cover. Samen met Gentse artieste Kitsune Jolene gingen we aan de slag in de Aziëstraat en creëerde we deze prachtige mural als promostunt!

Street art graffiti muurschildering mural artiest jellyfish patrick croes lipton circle park brussel6

Ope­ning Cir­cle Park

Circle Park in Brussel opende in de zomer van 2021 voor het eerst zijn nieuw paddel park. Vergezeld van een beach-volleyball terrein kunnen mensen zich nu doorheen het jaar op het strand gaan wanen. Om de site van datgene extra te voorzien gingen wij samen met het bureau Wigwam Collective aan de slag om het zomerse gevoel in een muurschildering vast te leggen.

Street art graffiti muurschildering mural artiest lobster robin zomerbar de flesjesfabriek regio gent8

De Fles­jes­fa­briek: Sum­mer in a bottle

De Omgekeerde Wereld toverde een lege site van 700-800 m² om tot een gezellige zomerbar waar jong en oud dagelijks kan genieten van workshops, muziek, sport en nog veel meer. Om het terras van De Flesjesfabriek aantrekkelijk te maken wouden ze de kale muur van 140m² omtoveren tot een grootse eyecatcher. Samen gingen we op zoek naar een artiest die paste binnen hun stijl en concept.

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project