Wordt een
Graf­fi­ti maestro

Altijd al eens in aanraking willen komen met graffiti of street art om je op een creatieve manier volledig uit te leven? Dan nemen wij je graag mee in de wondere wereld der graffiti en street art aan de hand van creatieve en originele workshops; zo maak je op jouw tempo kennis met deze uitdagende kunstvorm!

Jong of oud, via onze op maat gemaakte workshops ben je bij onze begeleiders in goede handen en leer je de juiste technieken aan. Van je eigen tag schetsen, tot methodieken en controle van de spuitbus. Plezier verzekerd en wie weet word jij de volgende ROA!

Bekijk hieronder onze verschillende publieke workshops in Gent en start uw avontuur als graffiteur vandaag nog!

Interesse in een privé workshop? Bij ons in Gent op een grote muur, in uw tuin, op uw bedrijf, een evenement of een andere locatie? Doe vrijblijvend een aanvraag onderaan de pagina!

Met je team een 
pri­vé work­shop volgen?

Geen interesse in een publieke workshop?

Heb je een evenement, bedrijfs- of verjaardagsfeest en wil je jouw muren of activiteit wat meer leven geven? Of ben je een leerkracht die zijn/haar klas eens goed wil verrassen met een originele teambuilding/activiteit? In Gent, Antwerpen, Brugge, Kortrijk, Brussel, Leuven of ergens anders in België?

Boek je workshop geheel vrijblijvend en ontvang een eerste offerte!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Wallin Workshops 1

Reviews

Graffiti workshop

Arne V.

Ik wou altijd al eens graffiti spuiten. Ik ben blij dat ik me inschreef in deze workshop. Ik ben van plan om zelf ook verder te gaan met graffiti.

Graffiti workshop

Bjorn D.

Een workshop met goede kennis van zaken en aanpak. Begeleid waar nodig is en geeft zijn top graag mee .

Graffiti workshop

Patrice V.

Een fantastische ervaring waarbij je technieken en inzichten krijgt voor het tekenen voor een graffiti ontwerp

Graffiti workshop - School

Manuella T.

Zeer vlotte en volledige communicatie vooraf, de kinderen konden zich volledig creatief laten gaan.

Graffiti workshop

Thijs F.

Was een leuke ervaring. Mijn gezin en ik hebben ons goed geamuseerd. Ik denk dat wanneer dit dichter in de buurt van Mol zou zijn, ons kinderen zeker zouden willen inschrijven. Zelfs voor meerdaagse opleidingen (Momenteel is het een beetje ver om verschillende dagen na mekaar te doen).

Graffiti workshop - School

Leo V.

Voor de kinderen was het een unieke ervaring. Na de theoretische uitleg konden ze zich uitleven en de technieken leren beheersen op de plastic wand. Uniek was wel dat ze daarna konden verder werken en hun techniek verbeteren op de grote muur.

Graffiti workshop - Communie

Heidi D.

Ik heb vooral genoten om de anderen bezig te zien. Het was een aangename namiddag en een leuk communie cadeau.

Graffiti workshop - Teambuilding

Pieterjan Q.

Onze Oost-Vlaamse collega's waren zéér enthousiast toen we hen vertelden dat we een Street Art workshop hadden geregeld o.l.v. Wallin'. De verwachtingen werden helemaal ingelost! Deze workshop is dan ook echt een aanrader voor mensen die eens willen proeven van Street Art!

Graffiti workshop - Feest Vrijzinnige jeugd

Thomas L.

Wallin' heeft ons op een erg professionele manier geholpen door op korte termijn twee workshops aan te kunnen bieden, zoals gezegd met alle gemak voor de organsatie: goed voorzien van alle materiaal en heel goed bereikbaar in de communicatie.

Bedrij­ven die 
deze work­shop volgden