Wordt een
Graf­fi­ti maestro

Altijd al eens in aanraking willen komen met graffiti of street art om je op een creatieve manier volledig uit te leven? Dan nemen wij je graag mee in de wondere wereld der graffiti en street art aan de hand van creatieve en originele workshops; zo maak je op jouw tempo kennis met deze uitdagende kunstvorm!

Jong of oud, via onze op maat gemaakte workshops ben je bij onze begeleiders in goede handen en leer je de juiste technieken aan. Van je eigen tag schetsen, tot methodieken en controle van de spuitbus. Plezier verzekerd en wie weet word jij de volgende ROA!

Bekijk hieronder onze verschillende publieke workshops in Gent en start uw avontuur als graffiteur vandaag nog!

Reviews

Road to master

Jane B.

Ik volgde met mijn leerlingen de rondtour en workshop. Op een heel spontane manier maakten we kennis met alle aspecten van grafitti in het straatbeeld. Een unieke blik op deze kunstvorm die de leerlingen sterk kon boeien! De workshop in hét grafittistraatje zorgde voor een totaalbeleving voor de kinderen die blijft hangen. "Juf, dit wil nog eens doen.". Een must-do waar nog lang wordt over nagepraat.

Graffiti workshop

Vicky W.

Ik en mijn kinderen hebben een leuke middag beleefd en ondertussen veel bijgeleerd over graffiti. De leraar was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg over alles. En ik vond het zeer lief dat hij ons iets langer heeft laten werken ondanks dat we te laat waren.

Graffiti workshop op verjaardagsfeestje

Philip M.

Een superworkshop en ideaal voor een tiener graffiti girl birthday party!

Graffiti workshop

Rani D.

Heel toffe ervaring. Ga zeker nog workshops volgen om nog te kunnen bijleren.

Graffiti workshop

Steve S.

Een workshop met Wallin’ is een super coole manier om Gent te leren kennen en tegelijk mijn liefde voor street art en graffiti mee te geven aan mijn dochter. We had a blast!!!

Met je team een 
pri­vé work­shop volgen?

Geen interesse in een publieke workshop?

Heb je een evenement, bedrijfs- of verjaardagsfeest en wil je jouw muren of activiteit wat meer leven geven? Of ben je een leerkracht die zijn/haar klas eens goed wil verrassen met een originele teambuilding/activiteit? In Gent, Antwerpen, Brugge, Kortrijk, Brussel, Leuven of ergens anders in België?

Boek je workshop geheel vrijblijvend en ontvang een eerste offerte!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Graffiti workshop Wallin

Onze klan­ten
& partners