Fio Sil­va

Tot voor kort hing er een groot reclamebord aan de zijgevel van de Gentse famillie. Na het weghalen van dit reclamebord, besloot het gezin om de gevel volledig te renoveren. Dit gigantische blanke canvas trok meteen onze aandacht en deed ons dromen van een grote mural op een zeer centraal gelegen punt in Gent.

Tijdens de Europese tour van Fio Silva wou de Argentijnse kunstenares graag langskomen in België. De match was voor ons snel gemaakt met deze gevel. Ze kreeg van de eigenaars volledige carte blanche en schilderde vogels in haar zeer kenmerkende stijl. De artieste blikt tevreden terug op de muurschildering en hoopt snel terug te kunnen keren naar Gent.

Technische info

Medium: Borstels
Formaat: 196m²
Zichtbaarheid: Publiek
Street art graffiti artiest fio silva muurschildering5
Street art graffiti artiest fio silva muurschildering
Street art graffiti artiest fio silva muurschildering1
Street art graffiti artiest fio silva muurschildering2
Street art graffiti artiest fio silva muurschildering3
Street art graffiti artiest fio silva muurschildering4

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.