The
Goldmine

Met het project ‘The Goldmine’ creëren we een artistieke hotspot in een buurt die kampt met een twijfelachtig imago, Nieuw Gent. Door de deur open te zetten voor hedendaagse artiesten vormen we een haven voor nationale en internationale kunstenaars. Op hun beurt dragen zij bij aan de opwaardering van de buurt en de lokale infrastructuur dankzij de werken die ze hier aanbrengen. Gepaard met onze school for graffiti openen we de deuren voor de buitenwereld om een kijkje van dichtbij te nemen.

Graf­fi­ti
Goldrush

In 2017 braken we met Wallin’ voor het eerst toe op het internationaal toneel met ‘Graffiti Goldrush’, een uitwisselingsproject tussen Gent en Lissabon. Enkele van onze lokale artiesten gingen naar Loures gaan om een schildering aan te brengen, en vice versa. Zo wouden we lokale artiesten de kans geven in het buitenland een muurschildering aan te brengen, met het oog op het krijgen van internationale belangstelling. Heel het project werd in beeld gebracht in een documentaire, gefilmd en gemonteerd door videograaf Fausto Fazzari.

Gerelateerde projecten

Wal­lin’
Walls

Wallin’ zoekt steeds naar manieren om nieuwe kansen te creëren voor artiesten. Vaak is het moeilijk voor hen om een carte blanche muur te realiseren in het straatbeeld en daar wouden wij graag op inspelen! Met de Wallin’ Walls aan de Ajuinlei en Minus One nodigen wij zowel opkomende artiesten als gevestigde waarden uit om hun kunnen ten toon te stellen. Volledig vrij om hun eigen stijl en visie bloot te stellen in de publieke ruimte. Heeft u zelf een muur die hiervoor geschikt is? Of wilt u graag één van deze muren schilderen? Neem dan contact op met ons via deze pagina!

Start jouw
Project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Start jouw project