Jan­sen
The Buil­ding Company
In depth

In het voorjaar van 2021 opent Van der Valk Hotel Gent haar deuren.

Om de infrastructuur helemaal klaar te hebben is Jansen The Building Company druk inde weer om alles piekfijn in orde te hebben.

In de tussentijd zochten zij naar een creatieve manier om hun aanwezigheid op de site duidelijk te maken. Zo vroegen ze Wallin’ om hun werfcontainers van een gepaste schildering te voorzien.

Artiest Cee Pil, als dieren specialist, kon zich helemaal vinden in de mascotte van de hotelketen Van der Valk; een Toekan. Om de samenwerking tussen de 2 partners te visualiseren bracht hij aan de andere kant een toekan en papegaai (met de rode kleuren van Jansen) aan in zijn typische stijl.

Het hotel bevindt zich 10 minuten van het stadscentrum en heeft uitzicht op de Ghelamco Arena. In totaal bestaat het hotel uit 10 verdiepingen met 263 kamers, een Skybar en een wellness.

Nood aan een beetje kleur op uw kantoor? Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel!

Technische info

Medium: Spuitbus
Formaat: 25m²
Zichtbaarheid: Privaat
Street art graffiti muurschildering mural regio gent ceepil jansen the building company toekan1
Street art graffiti muurschildering mural regio gent ceepil jansen the building company toekan papegaai
Street art graffiti muurschildering mural regio gent ceepil jansen the building company toekan

Over de
Artiest

Cee Pil (BE)

Cee Pil maakt kwalitatieve werken aan topsnelheid, waardoor het een plezier is om hem ergens live aan het werk te zien. Door zijn ervaring in de traditionele schilderkunst en het maken van hyperrealistische portretten van dieren in het bijzonder, is hij in staat om vakkundig zijn unieke optische illusies tot stand te brengen. Hij combineert meerdere beelden met elkaar en komt hierdoor telkens tot een verbazingwekkend resultaat.

Cee Pil streetart graffiti artiest4