The Cube: Nieuw Gent
In detail

Met ‘The Goldmine’- project creëren we een artistieke hotspot waar kunst omarmd en gevierd wordt. Door de spreekwoordelijke deuren op en te zetten voor hedendaagse artiesten vormen we een haven voor nationaal en internationaal talent.

Maar naast ervaren artiesten willen we de lokale jeugd kansen bieden om zich om creatieve wijze te ontplooien. Hiervoor bouwden we ‘The Cube’, Een houten constructie waar we op reguliere basis graffiti workshops organiseren voor jongeren.

Onder begeleiding van een Wallin artiest worden deze zo op weg gezet om zelf ooit grote muren onder handen te nemen!

Wilt u ook graag The Cube in uw buurt? Dat kan! Wij komen hem ter plaatse bouwen en werken samen met u een kunst traject uit die het best past bij uw wensen.

Technische info

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.