The Aca­de­my
In detail

Op onze Wallhala zomerbar leerde we de gedreven Coach Killa kennen van The Academy. Een personal trainer die man en vrouw, jong en oud op sleeptouw neemt voor een gezonder leven te leiden. Niet alleen uw fysieke gezondheid, maar ook uw mentale gezondheid is zeer belangrijk volgens haar.

Tijdens de zomer kwam ze geregeld naar het Wolterspark om de kinderen box lessen te geven of andere sportieve activiteiten. Kort daarna opende ze haar eigen gym, namelijk The Academy. Ze vroeg ons om haar logo op de muur te zetten zodat haar brand prominent aanwezig was in de zaal. Lettermeester Loves was de geschikte persoon voor de job, die het werk aanbracht op 1 dag. Het lijkt misschien geen complex kunstwerk, maar lettertypes exact naschilderen is een kunst op zich. Jaren oefening en een goede voorbereiding zorgde voor dit prachtige resultaat.

Wilt u ook uw logo prominent aanwezig in uw bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Technische info

Medium: Spuitbus & borstel
Formaat: 12m²
Zichtbaarheid: Privaat
Street art graffiti muurchildering mural artiest love the academy logo1
Street art graffiti muurchildering mural artiest love the academy logo

Over de
Artiest

Loves (BE)

Maarten “Loves” De Smet komt origineel uit Dendermonde, maar vind je tegenwoordig in Gent. Hij is volledig weg van de letterkunst die zo typisch is aan graffiti. Nu specialiseert hij hem vooral in abstracte werken en geeft hij zijn eigen draai aan murals. Vaak gebruikt hij zwart-witte elementen gecombineerd met een specifieke kleur om de omgeving te accentueren.

Loves streetart graffiti artiest