Renee
In detail

Om Sinterklaas te vieren gaven we een muurschildering weg aan de hand van een actie op sociale media. We wouden graag één kindje blij maken met een cadeau waar hij/zij nog jaren van kan genieten.

De winnaars waren de ouders van Renee, die ongelofelijk enthousiast en blij waren na ons bericht. “OMG OMG OMG fantastisch” klonk het aan de telefoon.

Samen met de ouders en Renée is ons team op zoek gegaan naar een leuke manier om de kinderkamer nieuw leven in te blazen. De witte muur achter het bed was al snel de keuze van beide partijen. Niet veel later gingen onze artiesten aan het werk met hun ontwerp en in een mum van tijd stonden ze in de kamer te painten.

Na afloop zagen we enkel blije gezichten. Zowel Renee als de ouders waren enorm content met het resultaat. Een cadeau om nooit meer te vergeten van de Sint klonk het.

Wilt u ook graag uw kind verassen met een origineel cadeau? De naam op de muur, een toverbos of racewagen? Of heeft u een andere muur in huis die meer kleur kan gebruiken? Wallin’ kijkt samen met jullie op welke manier we de huiselijke sfeer in de verf kunnen zetten!

Technische info

Medium: Spuitbus
Formaat: 6m²
Zichtbaarheid: Privaat
Street art graffiti muurschildering mural kinderkamer artiest plur loves
Street art graffiti muurschildering mural kinderkamer artiest plur loves3
Street art graffiti muurschildering mural kinderkamer artiest plur loves2
Street art graffiti muurschildering mural kinderkamer artiest plur loves1

Over de
Artiest

Loves (BE)

Maarten “Loves” De Smet komt origineel uit Dendermonde, maar vind je tegenwoordig in Gent. Hij is volledig weg van de letterkunst die zo typisch is aan graffiti. Nu specialiseert hij hem vooral in abstracte werken en geeft hij zijn eigen draai aan murals. Vaak gebruikt hij zwart-witte elementen gecombineerd met een specifieke kleur om de omgeving te accentueren.

Loves streetart graffiti artiest