Dis­ney+ Start
In detail

Na een eerste geslaagde samenwerking keken we om samen met Disney de uitbreiding van het Disney+ aanbod aan te kondigen. Hiervoor maakten we vier street art werken in samenwerking met de artiesten Toon Van Ishoven, Cee Pil en Matthew May.

Van Antwerpen, naast de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, tot Luik, naast het treinstation Saint-Guillemins, en twee locaties in Gent. De artiesten lieten zich inspireren door films en televisieseries die beschikbaar zijn op Star op Disney+, waaronder ‘Deadpool’, ‘Pretty Woman’, ‘Desperate Housewives’ en ‘Ugly Betty’.

Heeft u een promotiecampagne ontwikkeld en bent op zoek naar een partner voor de uitvoering? Wallin’ kijkt samen met u hoe we deze campagne kunnen versterken met Street Art van A-Z. Creatief zijn is onze sterkte en vaak wat een bedrijf nodig heeft om een campagne viraal te laten gaan

Technische info

Medium: Spuitbus en borstel
Formaat: 195m²
Locatie: Liège Guillemins Station (Desperate Housewives) | Blindestraat 1, 2000 Antwerpen (Ugly Betty) | Aziëstraat, 9000 Gent (Pretty Woman) | Sint-Pietersnieuwstraat, 9000 Gent (Deadpool)
Zichtbaarheid: Publiek
Street art graffiti mural muurschildering disney start regio gent artiest toonvanishoven deadpool1
Street art graffiti mural muurschildering disney start regio antwerpen artiest toonvanishoven ugly betty
Street art graffiti mural muurschildering disney star regio luik artiest matthew may desperate housewives1
Street art graffiti mural muurschildering disney star regio gent artiest ceepil pretty woman julia roberts1
Street art graffiti mural muurschildering disney start regio gent artiest toonvanishoven deadpool2
Street art graffiti mural muurschildering disney start regio gent artiest toonvanishoven deadpool
Street art graffiti mural muurschildering disney start regio antwerpen artiest toonvanishoven ugly betty2
Street art graffiti mural muurschildering disney start regio antwerpen artiest toonvanishoven ugly betty1
Street art graffiti mural muurschildering disney star regio luik artiest matthew may desperate housewives2
Street art graffiti mural muurschildering disney star regio luik artiest matthew may desperate housewives
Street art graffiti mural muurschildering disney star regio gent artiest ceepil pretty woman julia roberts

Over de
Arties­ten

Toon Van Ishoven (BE)

Toon Van Ishoven is een Antwerpse, Belgische beeldend kunstenaar/ontwerper. Hij maakt muurschilderingen, schilderijen, grafische en audiovisuele ontwerpen. Hij maakt zowel originele, vrije kunst als werken in opdracht. Hij wisselt graag tussen solowerk en samenwerking met theaterregisseurs, schrijvers, choreografen, collega-kunstenaars enz. Elke muur beïnvloedt de inhoudt die hij ervoor kiest. Vaak integreert hij de specifieke vorm of architecturale kenmerken van een gebouw, een zuil of een binnenruimte in zijn ontwerp. Zijn schildertechniek bestaat voor ongeveer 2/3 uit penseelwerk en 1/3 uit spuitbussen en/of airbrush. Het stelt hem in staat om het stuk een substantieel niveau van realisme en een 3-dimensionaal gevoel te geven.

Cee Pil (BE)

Cee Pil maakt kwalitatieve werken aan topsnelheid, waardoor het een plezier is om hem ergens live aan het werk te zien. Door zijn ervaring in de traditionele schilderkunst en het maken van hyperrealistische portretten van dieren in het bijzonder, is hij in staat om vakkundig zijn unieke optische illusies tot stand te brengen. Hij combineert meerdere beelden met elkaar en komt hierdoor telkens tot een verbazingwekkend resultaat.

Toon Van Ishoven streetart graffiti street art artiest11
Cee Pil streetart graffiti artiest4