Caro­li­na Favale
In detail

De familie De Wilde was al jaren aan het bouwen aan hun perfecte tuin. Een mooi terras, een even mooie vijver en veel groen. Enkel de zijgevel van hun huis familiehuis kon wel nog opfleuring gebruiken. Tijdens een graffiti wandeling met Wallin’ raakten we aan de praat en plande we een verkennend bezoek in. Meneer De Wilde was dokter en zijn werk vereiste veel motorische precisie.

Wallin’ moest onmiddellijk denken aan een Argentijnse artiest Carolina Favale, die we op het Loures Arte Publica Festival in Portugal aan het werk hadden gezien. Haar werk draait steeds rond dynamische composities waarin handen centraal staan. De link met Meneer De Wilde zijn beroep werd zo op genuanceerde wijze gemaakt. Voeg hier een mooie dosis kleur bovenop en net zoals de tuin krijg je een muur die bloeit. Het enigste verschil, aan de muurschildering heeft de familie geen wekelijks onderhoudswerk!

Heeft u ook een tuinmuur, zijgevel of andere muur thuis waar u niet weet wat mee te doen? Wij zetten elke muur om in een verhaal die bij u past met de juiste artiest. Contacteer ons gerust voor een verkennend gesprek.

Technische info

Medium: Spuitbus
Formaat: 87m²
Locatie: Gent
Zichtbaarheid: Privé
Street art graffiti muurschildering mural artiest carolina favale1
Street art graffiti muurschildering mural artiest carolina favale
Street art graffiti muurschildering mural artiest carolina favale3
Street art graffiti muurschildering mural artiest carolina favale2

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.