Bar Bri­co­la­ge
In detail

Vorige week hadden we het genoegen om Bar Bricolage in Gent te bezoeken. Hier hebben ze niet alleen een geweldige plek voor te ontspannen, maar ook een aantal epische muren!

En epische muren = epische muurschilderingen. Niemand minder dan kunstenaars Pso Man en Lobster Robin kwamen langs om hun magie los te laten!

In samenwerking met Bar Bricolage kijken wij hier de komende maanden nog meer stof op te doen waaien!

Technische info

Medium: Spuitbus en borstel
Formaat: 175m²
Zichtbaarheid: Publiek
Street art graffiti mural muurschildering regio gent artist lobster robin psoman

Start jouw
Project

Start jouw project

Heeft u een kantoor, kinderkamer of een lege muur thuis die een uniek likje verf kan gebruiken? Of heeft u een project voor ogen waar graffiti en street art een meerwaarde kan zijn? Een event, promotiecampagne of een ander creatief idee? Wij werken alles samen met u uit van begin tot einde!

Doneer
Een muur

The lions den

Wallin’ is steeds op zoek naar muren voor het straatbeeld op te fleuren aan de hand van verschillende projecten. Heeft u een muur ter beschikking in België? Voel u dan vrij om deze aan ons door te geven en dan kijken wij of we deze kunnen opwaarderen met een muurschildering! Misschien komt de volgende poëziemuur aan uw deur of nodigen we een internationale artiest uit tijdens zijn passage om uw muur om te toveren.