Bio

'Marcus GOMAD Debie - Urban Art Studio' wordt geleid door kleurenblinde kunstenaar Marcus Debie (1972) alias 'GOMAD' en zijn vrouw Nancy Montforts. Zij zijn gespecialiseerd in post-graffiti, street art muurschilderingen en urban art schilderijen. Marcus werd meer dan 35 jaar geleden artistiek actief in de Zuid-Nederlandse graffitiscène. Hij wijdde een leven lang aan het perfectioneren van zijn vak dat hij nu 'urban fine art & muralism' noemt.


Tijdens zijn opleiding illustraties aan de Hogeschool voor de Kunsten in Sittard (1992-1996) ontwikkelde hij een grote belangstelling voor realisme, surrealisme en sterk beïnvloed door de oude Hollandse meesters. Dit alles is vandaag de dag terug te vinden in zijn werk. Zijn werk kan worden gekenmerkt door een gelaagde fusie van fotorealistische graffitikunst met surrealistische invloeden, gecombineerd met grafische en organische kleurelementen. GOMAD is geïnspireerd door en werkt graag met ogen, gezichten, handen en de natuur, wat resulteert in een sterke compositie. Kleuren versus beton, altijd met oog voor detail en aandacht voor de omgeving. Kleine details creëren het grotere geheel.

Port­fo­lio

Gomad graffiti street art artiest 7
Gomad graffiti street art artiest 3
Gomad graffiti street art artiest 4
Gomad graffiti street art artiest 8
Gomad graffiti street art artiest 6
Gomad graffiti street art artiest 1
Gomad graffiti street art artiest 2
Gomad graffiti street art artiest 5
© Jules Césure, GOMAD
Slideshow

Wal­lin’
Pro­jec­ten

Word deel van ons
Arties­ten team!

Bent u een gedreven artiest met een passie voor graffiti en street art? Op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te groeien en uit te breken in het binnen- en buitenland? Stuur uw portfolio en motivatie door via volgend formulier en wie weet sta jij binnenkort tussen ons artiesten rooster!

Upload uw portfolio in PDF
Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Header kitsune jolene

Onze klan­ten
& partners