Bio

Na tien jaar binnen de graffiti-beweging te hebben doorgebracht onder de pseudo VEKS, richtte hij begin 2000 zijn werk op nieuwe benaderingen. Daarna ontwikkelde hij zijn eerste doeken voorzien van geometrische geschriften geïnspireerd door graffiti. In 2002 ontdekte hij in Barcelona het werk van handgeschilderde en geplakte affiches, een openbaring! Deze techniek trok hem aan omdat hij atelierwerk kon combineren met stedelijke activiteit.

De geometrische geschriften van in het begin werden geleidelijk omgezet in tekens. En dan verscheen de vogel! Begin 2003 verschenen de eerste affiches van de vogel op de muren van de stad; ze waren de eerste in hun soort in Brussel. De vogel en de kunstenaar werden "Blancbec" genoemd, gekozen vanwege de onervarenheid van de kunstenaar en de zekerheid van zijn vogel. Zijn eigen geometrische opbouw en levendige chromatische waaier creëren zijn herkenbare stijl. Sindsdien zijn gewaagde protagonisten zijn wereld binnengedrongen, die hij nog steeds vertegenwoordigt via nieuwe media en technieken. De kunstenaar Blancbec wordt regelmatig tentoongesteld en zijn werk verschijnt altijd in het stedelijk landschap.


Port­fo­lio

Street art graffiti artiest blanc bec1
Street art graffiti artiest blanc bec9
Street art graffiti artiest blanc bec
Street art graffiti artiest blanc bec7
Street art graffiti artiest blanc bec8
Street art graffiti artiest blanc bec5
Street art graffiti artiest blanc bec3
Street art graffiti artiest blanc bec4
Street art graffiti artiest blanc bec2
Blanc bec street art graffiti artiest 15 jpg
Blanc bec street art graffiti artiest 12 jpg
Blanc bec street art graffiti artiest 13 jpg
Blanc bec street art graffiti artiest 14 jpg
Blanc bec street art graffiti artiest 10
Blanc Bec street art graffiti artiest 11 jpg
© Blancbec, Briekolage, Blanc Bec
Slideshow

Wal­lin’
Pro­jec­ten

Word deel van ons
Arties­ten team!

Bent u een gedreven artiest met een passie voor graffiti en street art? Op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te groeien en uit te breken in het binnen- en buitenland? Stuur uw portfolio en motivatie door via volgend formulier en wie weet sta jij binnenkort tussen ons artiesten rooster!

Upload uw portfolio in PDF
Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Header kitsune jolene

Onze klan­ten
& partners