Bio

Bert Vuylsteke a.k.a. Asit heeft zijn roots in het West-Vlaamse Ruiselede. Na zijn studie regentaat plastische kunst is hij in Gent blijven wonen. Sinds 1997 is Bert begonnen met graffiti onder de naam Asit. Naast graffiti zijn er ook de custom werken op canvas, airbrush, logo- & tattadesign, tekeningen…

In de beginjaren maakte Asit voornamelijk letterpieces in kleur. Geleidelijk is dit overgeschakeld naar meer realistische portretten en characters in zwart/wit. Later zijn de cyborgdieren op het toneel verschenen, zowel in kleur als zwart/wit. Deze dieren zijn intussen een soort handelsmerk geworden. Tot op de dag van vandaag komen er nog steeds exemplaren bij die intussen een meer cartoon-style karakter hebben gekregen.

Port­fo­lio

Asit streetart graffiti artiest7
Asit streetart graffiti artiest4
Asit streetart graffiti artiest3
Asit streetart graffiti artiest6
Asit streetart graffiti artiest2
Asit streetart graffiti artiest5
Asit streetart graffiti artiest
Asit streetart graffiti artiest1

Word deel van ons
Arties­ten team!

Bent u een gedreven artiest met een passie voor graffiti en street art? Op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te groeien en uit te breken in het binnen- en buitenland? Stuur uw portfolio en motivatie door via volgend formulier en wie weet sta jij binnenkort tussen ons artiesten rooster!

Upload uw portfolio in PDF
Wij gebruiken je gegevens enkel om je vraag te behandelen, we geven je gegevens niet door aan derden.
Header kitsune jolene

Onze klan­ten
& partners