Naam

Letters zijn een basiskenmerk van graffiti en is nog steeds een overheersend element in vele graffitiwerken. Heb je altijd al een coole kinderkamer gewild? Lijkt het een leuk idee voor de naam van jullie scouts-, chiro of jeugdhuis in een lokaal te laten painten? Laat dan nu je naam spuiten door een echte graffiti schrijver!

 

Hoe verloopt het proces?

 

  1. U contacteert ons via dit contactformulier voor muurschilderingen. Hier vragen wij enkele specificaties zoals uw naam, emailadres, telefoonnummer (niet verplicht), aantal m², foto (niet verplicht) en locatie van de muur in kwestie.
  2. Vervolgens contacteren wij u zo snel mogelijk terug met enkele vragen omtrent de naam en de muur in kwestie.
  3. Nadat we voldoende informatie hebben ontvangen nemen we contact op om de kleuren, een datum en een tijdstip af te spreken voor het uitvoeren van de muurschildering. Hier zal eveneens een offerte worden bijgevoegd.
  4. Pas nadat er een akkoord is gekomen omtrent alle bovenstaande zaken zullen wij de muurschildering uitvoeren!

 

Wallin’ voorziet alles van materiaal zoals spuitbussen en afdekmateriaal. Prijzen omtrent deze soort muurschildering variëren omwille van het aantal m². Om een indicatie te geven van de kostprijs werken wij met een vaste prijs van €60/m². Deze soort muurschildering kan maximum 8m² bedragen. Dit is het oppervlak van het kunstwerk, niet de muur!