Custom

Wilt u graag een muur opwaarderen aan de hand van een creatieve muurschildering? Wij maken een muurschildering geheel naar uw wensen!

 

Elke kamer, buitenmuur, kantoor of lokaal kan omgetoverd worden tot een waar kunstwerk! Geniet bovendien van een ruim aanbod aan artiesten met elk hun eigen stijl. Zo vind u zeker een artiest die voldoet aan uw wensen!

 

Hoe verloopt het proces?

 

  1. U contacteert ons via dit contactformulier voor muurschilderingen. Hier vragen wij enkele specificaties zoals uw naam, emailadres, telefoonnummer (niet verplicht), aantal m², foto (niet verplicht) en locatie van de muur in kwestie.
  2. Vervolgens contacteren wij u zo snel mogelijk terug met enkele vragen omtrent de muurschildering en de muur in kwestie.
  3. Wanneer wij voldoende informatie hebben ontvangen betreffend de muurschildering zal u een portfolio ontvangen van een graffiti-artiest (eventueel meerdere) die volgens ons het best aansluit bij uw wensen. Hier zal ook een prijsindicatie worden bijgevoegd.
  4. Wanneer er een artiest is gekozen door u komen wij langs op locatie (eventueel met de artiest) om de muurschildering te bespreken. Hier zullen de details worden besproken en kan u eventuele suggesties geven aan de artiest. Na dit gesprek wordt een offerte opgemaakt voor u.
  5. Pas nadat er een akkoord is gekomen omtrent alle bovenstaande zaken zal de artiest een schets maken van de muurschildering. Deze wordt vervolgens doorgestuurd naar u. Wanneer u akkoord gaat met de schets bespreken we enkel nog een datum en tijdstip vooraleer we van start gaan!

 

Wallin’ voorziet alles van materiaal zoals spuitbussen, afdekmateriaal, latexverf en hoogtewerker indien nodig. Prijzen omtrent deze soort muurschildering kunnen variëren omwille van keuze artiest, aantal m² en ondergrond muur.